Brigitte Sfat, adevarul despre Raluca Podea, fosta logodnica a lui Florin Pastrama. Ce spune despre blonda

Publicat: 18 May. 2019, 11:27 News 3

Iesita din Ferma 2019 in urma cu cateva saptamani, bruneta e nevoita sa se uite la iubitul ei in timp ce concureaza alaturi de Otniela Sandu.

Brigitte Sfat a spus adevarul despre Raluca Podea, fosta logodnica a lui Florin Pastrana. Conform brunetei, aceasta nu a obtinut binecuvantarea fostei iubite a lui Pastrama. Brigitte Sfat sustine ca, in momentul in care ea si Florin au inceput relatia in Ferma 2019, ambii erau burlaci.

Brigitte Sfat ar fi fost parasita de Cornel Oana in luna decembrie. Cei doi ar fi avut, de fapt, o relatie de fatada, doar-doar bruneta pare fericita in ochii lui Ilie Nastase si ai presei din romania. Pe partea cealalta, Florin Pastrama ar fi avut iubita.

Brigitte Sfat, adevarul despre Raluca Podea

Este vorba de Raluca Podea, cea care era logodnica lui Pastrama. Cei doi s-au despartit in direct, la Maruta, dupa ce blonda a vazut ca Brigitte si Florin au facut sex. Dar acum, bruneta sustine ca cei doi erau burlaci in momentul in care s-au indragostit, la Ferma. Brigitte Sfat si Florin Pastrama si-au ales nasii de botez. Este o persoana draga lui Brigitte

„M-a sunat o persoană, m-a jignit foarte urât, mi-a dat două mesaje vocale, apoi și unul scris. Între timp, scuzele de rigoare s-au făcut și lucrurile s-au rezolvat, dar la momentul acela …. Nu i-am cerut binecuvântarea pentru relația cu Florin. El mi-a confirmat că cu două-trei săptămâni înainte să se dea la mine, ea se despărțise de el”, a spus Brigitte Sfăt in timpul unui vlog cu Jorge.

Cu toate ca ea sustine ca cei doi erau despartiti, Raluca Podea a aparut in cadrul emisiunii La Maruta, de la PRO TV, in care a povestit cum a decurs logodna lor si despre faptul ca urmau sa faca o cununie civila inainte de Ferma. Dar Florin a preferat sa o amane pentru dupa competitia in care a intrat. Din pacate, planurile lor au fost date peste cap de Brigitte Sfat.

Cati bani a luat Brigitte Sfat la Ferma 2019! Suma este colosala si platita per saptamana in competitie

Publicat: 18 May. 2019, 11:27 News 3
Pe aceeași temă