Implanturile cerebrale, cea mai noua metoda de vindecare. De ce locuitorii din China le aleg de bunavoie

Publicat: 18 mai 2019, 10:11 Autor: madalina m. News 3

Tipul acesta de implanturi au devenit foarte populare, in ultimele luni. Sunt alese in special de locuitorii chinezi.

Oamenii din China au inceput sa solicite implanturile cerebrale, de bunavoie. Desi suna ca scenariul unui film s.f., reprezinta realitatea din 2019. In acest mod, spun specialistii, cei care sufera de anumite probleme si le vor putea controla mai usor.

Tehnica folosita de experti poarta denumirea de stimulare cerebrala profunda. Aceasta presupune utilizarea unor implanturi speciale in zona cerebrala. Astfel, ar putea fi depasite probleme de ordin psihologic, cu care oamenii se confrunta tot mai des, in prezent.

Implanturile cerebrale, noua metoda de vindecare din China!

Implanturile cerebrale ar putea ajuta predominant persoanele care sufera de dependente. Prin stimularea cerebrala profunda asemenea impulsuri vor ajunge sa fie evitate complet, noteaza descopera.ro. Medicii din China au lucrat foarte mult timp la aceasta tehnica.

Implanturile cerebrale, cea mai noua metoda de vindecare

Persoanele care se confrunta zilnic cu dependente ar putea sa scape mai usor de acestea, prin doar un singur implant. Procedura medicala nu este vazuta, insa, cu ochi buni, de catre toata lumea. Dependenta Facebook sau Instagram e la fel de periculoasa ca drogurile!

Multi o considera extrema si periculoasa, dar medicii sustin ca ar putea deveni chiar o alternativa in tratarea bolii Alzheimerului. La fel s-ar intampla si in cazul depresiei, care ar putea fi complet vindecata in cazul bolnavilor cronici.

Medicii de la spitalul Ruijin, din Shanghai, au anuntat recent ca au inserat un implant electronic in creierul unui pacient. Barbatul era dependent de metamfetamina si se afla intr-o stare grava. Ulterior, odata cu recuperarea bolnavului, implantul ar fi avut rezultate incredibile.

„Poate sa iti controleze fericirea, furia, tristetea sau bucuria”, a spus pacientul, dupa ce a fost supus acestei operatii controversate, pe creier. Alte studii au aratat si ca stimularea cerebrala profunda are si efecte negative. Doua experimente efectuate in SUA, pentru tratarea alcoolismului, au fost complet abandonate. Asta deoarece tehnica implica riscuri mult prea mari, in care pacientii puteau chiar deceda.

 

Publicat: 18 mai 2019, 10:11 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă