Kim Kardashian si-a botezat al patrulea copil! Ce cuvant din BIBLIE a ales drept prenume…

Publicat: 18 mai 2019, 10:39 Autor: D. C. Vedete

Al patrulea copil al lui Kim Kardashian și rapperul Kanye West, un băiețel care a fost născut pe 10 mai de o mamă surogat, a primit numele de Psalm West.

Kim Kardashian si-a botezat al patrulea copil! Vedeta a scris cuvintele „Psalm West” într-un mesaj publicat pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter, unde este urmărită de aproximativ 60 de milioane de persoane. Vedeta a publicat şi fotografia unui bebeluş, alături de textul „Suntem binecuvântaţi peste măsură. Avem tot ceea ce avem nevoie”.

Aceasta a fost a doua oară când cei doi au apelat la o mamă surogat. În ianuarie anul trecut, Kardashian și West au devenit părinții unei fetițe născute de o mamă surogat, copilul primind numele de Chicago.

Kim Kardashian si-a botezat al patrulea copil

Kardashian, în vârstă de 38 de ani, și West, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în mai 2014 și mai au doi copii biologici, fiica North, în vârstă de 5 ani, și fiul Saint, în vârstă de 3 ani.

Cuplul a apelat la o mamă surogat deoarece Kardashian a fost diagnosticată cu placenta accreta – o complicație medicală care poate provoca hemoragii severe – în timpul celei de-a doua sarcini, ceea ce făcea riscantă o a treia, potrivit site-ului de știri mondene tmz.com.

Tmz.com a mai scris că West a plătit 45.000 de dolari mamei surogat pentru a purta sarcina cu fetița. Femeii i-au fost interzise fumatul, consumul de droguri, băile fierbinți, vopsitul părului și consumul de pește crud pe perioada sarcinii.

Publicat: 18 mai 2019, 10:39 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă