„Coloana” este pozitia de sex ideala pentru atunci cand nu aveti mult timp la dispozitie

Publicat: 11 aug. 2019, 11:37 Autor: Simona Life

In plus, aceasta pozitie ii permite partenerului sa-ti stimuleze fiecare parte din corp.

„Coloana” este pozitia de sex ideala. Cand tu si partenerul traiti vieti aglomerate, poate fi destul de greu sa gasiti timp pentru o partida de amor prelungita in dormitor.

Acela este momentul in care pozitia „coloana” intervine, o pozitie sexuala facuta pentru o partida rapida, indiferent unde te afli.

„Coloana” este pozitia de sex ideala

Coloana este pozitia de sex ideala

Miscarea implica ca tu si partenerul tau sa stati in picioare, drepti, si cu fata indreptata catre aceeasi directie, cu pieptul partenerului aproape de spatele tau.

Dupa cum explica Ann Summers, iti poti folosi mainile pentru a ajuta la echilibru si intimitate. In acel moment partenerul te penetreaza pe al spate, indoindu-si genunchii daca este o diferenta mare de inaltime intre voi.

‘Scoica’ este noua pozitie sexuala preferata de cupluri. Atinge punctul G si aduce orgasme multiple partenerilor

Tu iti arcuiesti spatele si te apleci usor in fata. Daca sunt probleme cu echilibrul, poti incerca aceasta pozitie lipita d eun perete sau sprijindu-ti partea superioara a corpului de un scaun.

Unghiul este perfect pentru stimularea punctului G, si odata ce ai stabilit ritmul, partenerul isi poate folosi mainile pentru a-ti stimula si alte parti ale corpului, conform TheSun.

„In aceasta pozitie, mainile lui vor fi libere pentru a-ti stimula clitorisul si sfarcurile, fiind momentul ideal pentru a include si un vibrator” a spus Laura Whittaker a spus pentru Daily Star Online.

Publicat: 11 aug. 2019, 11:37 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă