Fiul cantaretei de muzica populara, Anamaria Pop, mesaj dureros dupa moartea mamei lui: „Regret ca nu ti-am spus zilnic ca te iubesc!”

Publicat: 19 Aug. 2019, 13:19 News 3

Anamaria Pop a lasat in urma ei doi baieti pe care i-a crescut singura dupa ce in urma cu cativa ani sotul ei a murit.

Fiul cantaretei de muzica populara, Anamaria Pop, mesaj dureros! Cantareata de muzica populara Anamaria Pop a murit duminica intr-un accident de masina in localitatea Cicarlau. Femeia a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un copac.

Din primele cercetari la fata locului femeia nu ar fi adaptat viteza de mers la carosabilul ud si a pierdut controlul masinii. Artista se afla la volanul unui autoturism marca VW când a părăsit partea carosabilă, s-a izbit violent de un copac după care s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

Fiul cantaretei de muzica populara Anamaria Pop, mesaj dureros

„Primele informații au relevat că o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoarea auto a decedat, iar un pasager a fost rănit”, au transmis reprezentanții Poliției Maramureș, citați de Mediafax.

Fiul cel mare al artistei in varsta de 19 ani a postat pe Facebook un mesaj de-a dreptul emotionant. El a povestit cum a ajuns la fata locului si a incercat sa se apropie de locul accidentului iar un politist i-a transmis „Condoleante” desi el credea ca agentul de politie nu stie exact ce s-a intamplat in accidentul respectiv. Abia la spital si-a dat seama ca mama lui chiar a murit si ca nu o va mai vedea niciodata.

Fiul cantaretei Anamaria Pop, mesaj dureros dupa moartea mamei lui!

„Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ţi-am simţit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ţi-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ţi mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrăţişat, ca de obicei, şi ţi-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar dupa o oră să aud că ai avut accident”, a scris fiul cântăreţei pe pagina sa de Facebook.

„Nu credeam că ai păţit ceva, dar când am ajuns la faţa locului, poliţistul m-a întrebat „Cine sunteti dumneavaostra”, la care i-am răspuns „Sunt fiul doamne care a provocat accidentul, am venit sa iau ce a ramas de valoare in masina”. A luat o gură de aer si mi-a spus „Condoleante”.

Eu credeam că vorbea în necunoştinţă de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanţe (nici pe ceilalţi nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că eşti în viaţă şi că n-ai păţit nimic grav! Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşmar”, mai scrie fiul artistei.

„Vreau să mă trezesc brusc plin de transpiraţie şi să fug la tine în cameră să-ţi spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în braţe tare, dar se pare că acest coşmar va dura o viaţă. Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut!!! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ţi-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îţi promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis.

Iubiţi-vã mamele, spuneţi-le că le iubiţi, arătaţle că le iubiţi, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veţi regreta enorm că n-aţi apucat s-o faceţi! Îţi mulţumesc că m-ai crescut în ăştia 19 ani şi că ai făcut tot posibilul să nu ne lipsească nimic!”, a incheiat fiul artistei.

Publicat: 19 Aug. 2019, 13:19 News 3
Pe aceeași temă