Kira Hagi, interviu in premiera! „Am facut si eu sport! Tata voia ca eu sa fac tenis!” Ce a spus Gica Hagi cand ea l-a anuntat ca vrea sa devina actrita?!

Publicat: 19 Aug. 2019, 11:46 Vedete

Kira nu seamana deloc cu tatal ei si are un zambet molipsitor. Este foarte frumoasa si increzatoare in sine. La doar 23 de ani debuteaza intr-un film romanesc foarte dur.

Kira Hagi, interviu in premiera! Kira Hagi este una dintre actritele noii generatii si dupa ani de zile de cursuri la Londra si New York revine in Romania intr-un proiect cinematografic de exceptie.

Kira Hagi in varsta de 23 de ani va jura rolul surorii personalului principal intr-un film extrem de dur despre fenomenul Pitesti din comunism, „Intre chin si amin”. Filmul este despre tortura groaznica din inchisorile comuniste si chinurile pe care trebuiau sa le indure detinutii politici in anii negrii ai regimului apus.

Kira Hagi, interviu in premiera!

Desi filmul este unul foarte intens si dur, Kira Hagi a vorbit relaxat despre ea si viata ei desi pana acum a fost o prezenta extrem de discreta pe scena publica din Romania. Chiar daca este fiica celui mai mare fotbalist pe care Romania l-a avut vreodata, totusi Kira a ales sa mearga pe alt drum decat tatal si fratele ei, Ianis Hagi.

In copilarie, asa cum era de asteptat Hagi a insistat ca si ea sa faca sport si si-ar fi dorit ca fiica lui sa faca tenis si cel mai probabil sa ajunga o jucatoare de top. Daca in cazul baiatului sau, Ianis, planurile i-au iesit exact cum si-a propus, cu Kira lucrurile au stat putin mai complicat. „Am făcut și eu sport, am făcut și fotbal” a spus Kira zambind.

Recunoaște însă că tatăl său, celebrul fotbalist Gheorghe Hagi, ar fi vrut ca ea să facă tenis, iar fratele ei, Ianis, fotbal. „Am făcut și tenis, mi-a plăcut foarte mult, dar n-a fost pentru mine”, spune Kira pentru Digi 24.

Parentingul la ei in familie a fost mereu responsabilitatea lui Hagi si se pare ca tatal lor a reusit sa le dea o serie de invataminte pe care Kira si acum le tine minte: „Pentru că e important să te realizezi. Pentru că atunci prinzi încredere și când ai o meserie, nu ești niciodată sărac. Așa ne spunea. Ai o bogăție și sufletească și îți găsești menirea ta.”

Ca o familie model, Gheorghe Hagi si sotia lui au fost la toate spectacolele și filmele fiicei. „Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atât timp cât muncesc. Când le-am spus lor că vreau să devin actriță, mi-au spus: Noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură”, a povestit Kira.

Pelicula „Între chin și amin” a fost filmată în Fortul Jilava, inclusiv în camera de tortură, și la Corbu. În film, șeful pușcăriei este actorul Constantin Cotimanis, pe care Kira Hagi îl consideră genial.

Interviul VIDEO si mai multe detalii despre proiectul cinematografic din care face parte Kira Hagi, AICI!

Publicat: 19 Aug. 2019, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă