Cine este Ianis Hagi? Biografie: vârstă, studii, carieră. Fiul lui Gică Hagi și-a cerut iubita în căsătorie

Publicat: 22 nov. 2023, 14:12 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cine este Ianis Hagi? Fiul lui Gică Hagi are o parteneră superbă, dar și o carieră de vis. Iată detalii impresionante din viața fiului lui Gică Hagi, pe care nu mulți le cunoaște!

Cine este Ianis Hagi

Ianis Hagi s-a născut la data de 22 octombrie 1998, în Istanbul, Turcia și are vârsta de 25 de ani. Tânărul este un fotbalist român, care joacă pe post de mijlocaș lateral la Alavés în La Liga, împrumutat de la Rangers FC.

Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru România U17, România U16, România U19, România U21 și România. Ianis este fiul lui Gheorghe Hagi, fost fotbalist și actual antrenor de fotbal.

Ianis Hagi a marcat un gol decisiv ca membru al echipei lui Glasgow Rangers în meciul cu portughezii de la Braga. Românul a reușit să înscrie două goluri, care au adus o revenire spectaculoasă a scoțienilor în prima manșă a șaisprezecimilor pentru finala Europa League. Pentru această victorie a fost aclamat de The Guardian sau BBC.

Ianis Hagi, studii și carieră

Ianis Hagi a absolvit studiile în iunie 2015. A urmat școala generală în București, iar liceul l-a terminat în Constanța. Toate studiile le-a urmat în limba engleză.

Debutul lui Ianis Hagi în fotbal a fost la o vârstă fragedă. A fost înscris la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi la vârsta de 10 ani. În Liga I, Ianis și-a făcut debutul la FC Viitorul Constanța, pe 5 decembrie 2014, la vârsta de 16 ani, când a intrat ca rezervă în ultimul minut al meciului în locul lui Silviu Pană într-o înfrângere cu scorul de 1-2 împotriva echipei FC Botoșani.

Antrenorul echipei era, la acel moment, chiar tatăl său, Gheorghe Hagi.

Biografie: vârstă, studii, carieră

Primul său gol ca senior a fost marcat pe 29 mai 2015, contribuind la remiza cu scorul de 4-4 împotriva aceleiași echipe FC Botoșani, dar de această dată a fost titular. În iunie 2015, existau zvonuri că Ianis Hagi urma să se transfere la ACF Fiorentina din Serie A pentru o sumă de 1.000.000 de euro, dar acest transfer nu s-a materializat, astfel că tânărul fotbalist a rămas la FC Viitorul și a devenit căpitanul echipei.

Pe 10 iulie 2016, Ianis Hagi a semnat cu ACF Fiorentina, dar a jucat foarte puțin pentru clubul italian. După aproximativ un an și jumătate, a revenit la FC Viitorul, echipa condusă de tatăl său, Gheorghe Hagi, și a devenit un jucător de bază. A fost selecționat pentru naționala de tineret a României și a avut o contribuție semnificativă în calificarea la Campionatul European Under-21 din 2019.

Ianis Hagi și-a făcut debutul în naționala de seniori a României pe 17 noiembrie 2018, într-o victorie împotriva Lituaniei, marcând astfel debutul său la echipa națională.

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie

În vara anului acestuia, Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, într-un cadru romantic, cu Turnul Eiffel pe fundal. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte mulți ani, însă s-au afișat împreună abia anul trecut.

Weekendul acesta, cei doi îndrăgostiți au organizat o petrecere cu ocazia logodnei, unde s-au distrat și au petrecut timp de calitate cu familia și prietenii apropiați.

Gheorghe Hagi și-a dorit să le ofere lui Ianis Hagi și Elenei Tănase un cadou spectaculos după ce au oficializat logodna, mai precis o vilă în valoare de peste un milion de euro în zona Pipera.

Cu toate acestea, la finalul petrecerii, cei doi tineri au refuzat cadoul. Ianis Hagi a considerat că un dar atât de generos din partea tatălui său ar fi prea mult și a decis să nu accepte asistența financiară.

TOP CIAO.RO | Ele îi ţin în formă pe jucătorii de la Naţionala României. Clasamentul celor mai frumoase iubite şi soţii

Fotbaliştii de la Naţionala României au cam tot ce-şi doresc cei mai mulţi bărbaţi: bani, bolizi de lux cu mulţi cai putere şi cele mai frumoase femei. Deşi au un palmares bogat atunci când vine vorba de relaţii pasagere, în prezent lucrurile s-au schimbat radical. Iată cine sunt iubitele şi soţiile care le stau acum alături. Partenerele jucătorilor fac senzaţie pe internet! Nu rataţi imaginile din GALERIA FOTO!

  • Radu Drăguşin se iubeşte cu Ioana de 3 ani

Radu Drăgușin (21 ani) a fost un om de bază la Genoa în acest sezon și a ajutat echipa să promoveze în Serie A. Fundașul central o duce bine şi în plan personal, nu doar în cel profesional. Tânărul are o relaţie care durează deja de trei ani. Citește tot articolul aici.

Surse: playsport.rodcnews.rowikipedia.org

Foto: Social media

Publicat: 22 nov. 2023, 14:12 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×