Cine este fiica lui Gică Hagi. Cu ce se ocupă și cine este iubitul ei

Publicat: 15 feb. 2021, 10:29 Autor: Elena Vedete

 Kira Hagi, fiica celebrului fotbalist Gică Hagi, se poate lăuda cu o carieră de invidiat la numai 23 de ani!

Deși pare aproape imposibil, la acea vârstă copiii având cu totul alte preocupări, fiica lui Hagi și-a ales cariera de actriță încă de la 12 ani.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată… i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid. Îmi amintesc că la o zi de naștere, am făcut un dans cu Ianis și nu ne-a ieșit. Eu eram perfecționistă și am realizat atunci că vreau să fac din joaca asta o meserie”,  a declarat Kira pentru corinacaragea.ro.

”La 16 ani jucasem deja în patru piese pe scenele teatrelor din București, primeam rolul principal înr-un film drăguț pentru tineri și la 19 ani primeam o bursă la New York Film Academy, care avea Universitatea în L.A., lângă Universal Studio și îl avea pe Al Pacino în board.

Am jucat în filme studențești, am făcut și un scurt metraj care a primit un premiu local pentru regie și interpretare”, a mărturisit Kira Hagi, cu câteva luni în urmă, scrie playtech.ro.

Primul rol important al Kirei, prințesa Martha Bibescu

Piesa „Martha. Povestea romanțată a unei prințese” a fost rampa de lansare pentru Kira Hagi. Piesa s-a jucat în 2018, la sala de teatru a Colegiului Sfântul Sava. „Mă bucur enorm să întruchipez, în an centenar, un personaj atât de frumos din istoria noastră”, mărturisea Kira la acea vreme.

În prezent, Kira Hagi se bucură de apreciere, atât din partea publicului, cât și din partea specialiștilor. După rolul pe care l-a avut în cutremurătorul film ”Întrte chin și an”, producție ce are ca subiect experimentul Pitești, Kira joacă acum pe scena Teatrului Nottara în piesa ”Martha și George”.

Piesa de dragoste s-a jucat fix de „Ziua Îndrăgostiților”.

„Este vorba despre doi îndrăgostiți, despre un cuplu celebru al peroadei interbelice. Lumea este dornică să vină la teatru și lucrul acesta este incredibil mai ales pentru noi, actorii”, spune Kira.

Toate biletele s-au vândut la piesa în care joacă fiica lui Gică Hagi. „Suntem bucuroși că este sold-out și că lumea a venit la teatru”, e mândră Kira.

Filip Ristovski, regizorul piesei, e încântat de rezultatul muncii sale și a actorilor: „Este spectacolul meu de suflet, spectacolul meu pe care l-am regizat împreună cu Kira și cu Johnny Alexandru”.

Kira Hagi, surprinsă în compania unui tânăr

Despre viața amoroasă a fiicei lui Gica Hagi nu se știu prea multe lucruri. Kira este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală.

Însă, în urmă cu câteva luni, Kira Hagi a fost surprinsă de fotoreporterii Spynews în compania unui tânăr misterios. Cei doi au petrecut ceva timp în mașină, la ceas de seară, discutând.

Cei doi au petrecut ceva timp în mașină, discutând. Ambii păreau să se bucure de ipostaza în care se aflau, cei doi zâmbind și râzând pe tot parcursul serii. După alte câteva minute de mers cu mașina, Kira a parcat în dreptul unei guri de metrou, loc în care tânărul respectiv a coborât.

Sursa foto: Facebook Kira Hagi

Publicat: 15 feb. 2021, 10:29 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×