Ianis Hagi și frumoasa Elena, cununie cu 400 de invitați de Crăciun! Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep, printre invitați

Publicat: 25 dec. 2023, 16:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ianis Hagi petrece Crăciunul la București, alături de familie, dar și de iubita lui, Elena Tănase. Mijlocașul lui Alaves este foarte încărcat în această perioadă, iar CANCAN.RO l-a întâlnit în prima parte a zilei în Pipera, unde a făcut o vizită fulger. La cine a fost “tricolorul”, dar și ce s-a întâmplat, ulterior, la Fratelli, aflați în rândurile următoare.

La mijlocul lunii octombrie, Ianis Hagi și Elena Tănase au avut petrecerea de logodnă, cu muzică machedonească și cu respectarea tradițiilor. A fost un eveniment restrâns, la care au participat familia și apropiații cuplului (IMAGINI AICI). Pentru cei doi urmează nunta, care se anunță una ca-n povești. Zilele acestea, fotbalistul se află în România.

De Crăciun, Ianis Hagi a dat o fugă până la vila tatălui său, Gheorghe Hagi. Potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO, mijlocașul lui Alaves a ajuns în Pipera cu mașina personală, un superb BMW Seria 5, al cărui preț pornește de la 60.000 de euro. Citește articolul complet și vezi imaginile AICI.

Publicat: 25 dec. 2023, 16:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×