Filme noi in cinema saptamana 22-28 iulie 2019. „Ape ucigase” este cel mai asteptat horror din ultimul timp

Publicat: 24 Jul. 2019, 14:09 Life
Filme noi in cinema saptamana 22-28 iulie 2019. „Ape ucigase” este cel mai asteptat horror din ultimul timp

Saptamana aceasta nu aveti voie sa ratati noile filme, in special daca sunteti amator de pelicule horror.

Filme noi in cinema saptamana 22-28 iulie 2019. Chiar daca nu este abundenta de filme in aceasta saptamana la cinematografele din tara, filmele noi ce apar va vor captiva atentia.

Astfel ca le puteti bifa pe toate rapid, fiindca vor fi filme pentru toate gusturile si genurile si ar fi pacat sa nu le vizionati alaturi de cei dragi.

Filme noi in cinema saptamana 22-28 iulie 2019

Filme noi in cinema saptamana 22-28 iulie 2019

Ape ucigase (Crawl) – premiera 26 iulie, trailer VIDEO

In acest film horror, tanara Haley Keller incearca cu disperare sa-si salveze tatal dupa ce orasul in care locuiesc este lovit de un uragan urias. Insa totul se complica atunci cand se trezeste blocata in casa si inconjurata de ape pline de aligatori.

Lazzaro cel fericit (Lazzaro felice) – premiera 26 iulie, trailer VIDEO

Drama din acest trai idilic din Inviolata (Italia) este dominat de „Regina Tigarilor”, marchiza Alfonsina de Luna, proprietara unei plantatii de tutun, acolo unde munceste Lazzaro, un tanar extrem de naiv.

Hai ca inca putem! (Poms) – premiera 26 iulie, trailer VIDEO

O comedie care cu siguranta va va aduce un zambet pe buze. Ni se relateaza povestea Marthei (Diane Keaton), fiind o femeie demult trecuta de prima tinerete care se hotareste sa se mute intr-o micuta comunitate de pensionari pentru mai multă liniste și odihna.

Inafara de acestea puteti sa mai vedeti si filmele aparute saptamana trecuta, care inca ruleaza in aproape toate cinematografele din tara. Trailerele video sunt AICI.

Publicat: 24 Jul. 2019, 14:09 Life
Pe aceeași temă