Alessandra Stoicescu super-panicata cu cateva zile inainte de nastere! E obsedata de siguranta copilului! „Am vrut sa nu fim parinti nebuni, dar cuibul sa fie perfect!”

Publicat: 24 iul. 2019, 11:43 Autor: D. C. News 3

Moderatoarea de la Antena 3 si-a dorit ca totul sa fie perfect atunci cand va veni pe lume fiica ei, asa ca a exagerat cu atentia la detalii.

Alessandra Stoicescu super-panicata cu cateva zile inainte de nastere! Sandra Stoicescu mai are foarte putin pana cand o va aduce pe lume pe micuta Sara Maria si fricile de viitoare mama au pus stapanire pe ea.

Moderatoarea de la Antena 3 se pregateste sa nasca la un spital privat din capitala si spune ca sarcina si varsta au facut-o sa fie mult mai precauta decat era inainte. De la centura pe care a purtat-o in sarcina pana la hainele copilului, toate au fost atent studiate si analizate sa fie „sigure” pentru fetita ei.

Alessandra Stoicescu super-panicata cu cateva zile inainte de nastere

Sandra are 42 de ani si a anuntat fix pe 1 Martie ca este gravida si ca asteapta o fetita impreuna cu sotul ei Sergiu Constantinescu. Sergiu, sotul Sandrei mai are o fata dintr-o casatorie anterioara cu care Sandra are o relatie foarte buna.

Sandra si sotul ei Sergiu si-au luat toate masurile de siguranta si au fost foarte atenti la toate lucrurile pe care trebuie sa le faca in timpul sarcinii si imediat dupa ce fetita lor va veni pe lume.

„Am vrut sa nu ne ducem intr-o zona de parinti nebuni dar cuibul sa fie perfect. De la Alice si de la Titi Aur am aflat ca exista centura speciala pentru femei insarcinate. Am purtat toata sarcina acest tip de centura.

Asa a inceput colaborarea mea cu Alice care este specialist in siguranta auto pentru copii. Mi-a spus ca trebuie sa iau un scaun de masina certificat. Eu i-am spus ca-l vreau frumos, sa fie cu rosu. Pai de ce sa stea cu spatele copilul, pentru ca asa trebuie” a declarat ea la Antena 1.

Despre nivelul de preocupare fata de lucrurile copilului Sandra Stoicescu a spus ca a avut o multime de intrebari la absolut orice aspect:

„Mobila am ales-o de la un producator roman. Este din lemn masiv si este tratata numai cu lacuri netoxice. Acolo am fost obsedati de siguranta. Avem deja pregatit garduletul pentru scara interioara. Vom pune contra-trepte ca nu aveam, deci e despre siguranta peste tot.

Cadita este pe un suport foarte sigur. Avem sistem video si audio. Am studiat la toate, si hainutele. Ce tip de bumbac, care e bumbacul cel mai bun, nici nu-ti vine sa crezi. La toate aveam intrebari.

Sergiu e factorul de echilibru care si stie sa ma ia in ras atunci cand e cazul sa ma ia in ras. Am zis sa nu fim obsedati dar sa intelegem tote lucrurile care sunt utile.” a mai adaugat ea.

Publicat: 24 iul. 2019, 11:43 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă