Filme noi in cinema saptamana 26 august – 1 septembrie 2019. „Cod Rosu in Serviciile Secrete” promite sa adune multi oameni in cinematografe

Publicat: 26 aug. 2019, 19:43 Autor: Simona Life
Filme noi in cinema saptamana 26 august - 1 septembrie 2019. Cod Rosu in Serviciile Secrete promite sa adune multi oameni in cinematografe

Aceasta saptamana vine cu noi filme interesante pentru majoritatea gusturilor, astfel ca nu trebuie sa le ratati.

Filme noi in cinema saptamana 26 august – 1 septembrie 2019. Nu sunt multe filme pe lista din aceasta saptamana, insa sunt filme faorte bune, asteptate cu nerabdare de toata lumea.

Astfel ca nu trebuie sa mai pierdeti timpul si mergeti degraba la cinema, fiindca nu aveti voie sa ratati niciunul din aceste filme grozave, care vor incanta pe toata lumea.

Filme noi in cinema saptamana 26 august – 1 septembrie 2019

Filme noi in cinema saptamana 26 august - 1 septembrie 2019

Cod Rosu in Serviciile Secrete (Angel Has Fallen) – premiera 30 august, trailer VIDEO

Dupa un atentat asupra presedintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), garda lui de corp este acuzata de incident, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler).

Imediat dupa ce scapa de autoritati, agentul este dat in urmarire generala, astfel ca trebuie sa evite propria lui agentie dar sa fie si cu un pas inaintea FBI-ului pentru a demasca autorii atacului.

Goya: Visions of Flesh and Blood (Goya: Visions of Flesh and Blood)

Este succesor pentru Velázquez si erou pentru Picasso. Il veti descoperi pe cel mai faimos artist al Spaniei in acest tur de forta cinematografic, fiind bazat pe expozitia de neratat de la Galeria Nationala din Londra – Goya: The Portraits.

The Big Trip (Aventura in natura)

In aceasta comedie o barza dezorientata de la centrul de livrari copii a incurcat adresele, asa ca l-a dus pe micul panda lui Mik-Mik, un urs brun. Insa cum Mik-Mik vrea ca lucrurile sa fie indreptate, decide sa il duca personal pe micul panda familiei lui din China.

Publicat: 26 aug. 2019, 19:43 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×