Cornel Palade, as in bucatarie: „Imi place sa gatesc tacticos. Bucataria ma transforma”

Publicat: 26 aug. 2019, 17:32 Autor: D. C. Vedete

Se pare ca indragitul Cornel Palade este un adevarat maestru in bucatarie, dand clasa multor bucatari.

Cornel Palade, as in bucatarie. In curand, Cornel Palade va pueta fi vazut, alaturi de fiica sa, Ada, la show-ul ‘Te cunosc de undeva’, transmis de Antena1 incepand cu 7 septembrie, ora 20:00.

In urma cu scurt timp, acesta a marturisit ca are un alt talent ascuns, si anume gastronomia. Adora sa gateasca si ii iese chair foarte bine, fiind mandru de acest lucru.

Cornel Palade, as in bucatarie

Cornel Palade, as in bucatarie

„Absolut tot îmi iese extraordinar de bun. Orice grătar. Orice fel de mâncare. Dacă mănânci coastă de vită la tavă, în sos de bere neagră făcută de mine, mă visezi! (râde). Ți topește în gură. Îmi place să gătesc tacticos.

Bucătăria mă transformă. Trăiesc emoția, îmi place mult. După mine, bucătarul are cea mai tare meserie din lume, abia apoi vine doctorul. Bucătarul e doctor pentru tine, pentru că te vindecă prin ceea ce îți dă să mănânci. Asta dacă știe într-adevăr să gătească.

Împreună Ada, fiica mea, stăm și la grătar, și la aragaz. Îi place cum fac ciorba de perișoare de rață a la grec, care se drege cu smântână, gălbenuș de ou și mărar, și care se acrește cu zeamă de lămâie. Iese o nebunie! Sau ciorba de coadă de vită. Adei îi place să stea cu mine, în bucătărie, învață multe lucruri.

Mie îmi place confortul și mi-am așezat în așa fel relațiile și viața ca să le am confortabile. Ori la Te cunosc de undeva! este un consum imens de energie, trebuie să stai, să ai răbdare. Eu n-am mai lucrat în gașcă niciodată.

Am fost bomboana pe colivă mereu. Așa am fost noi doi, eu și Romică, numărul 1 mereu. Ori, în acest show, îmi este inconfortabil (râde). Sunt drăguț cu toată lumea, dar asta îmi cere uzură. Pentru Ada însă e un exercițiu extraordinar, iar pentru copilul meu merită să fac orice sacrificii. Acum trebuie să mă resetez și mi-e greu” a spus Cornel Palade, potrivit Libertatea.

Publicat: 26 aug. 2019, 17:32 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă