Top seriale Netflix pe care nu trebuie sa le ratezi

Publicat: 09 oct. 2018, 16:40 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Top seriale Netflix pe care nu trebuie sa le ratezi

Adori sa iti petreci serile in fata televizorului, urmarind productii de calitate?

Daca da si ai cont online, iti prezentam Top seriale Netflix pe care nu trebuie sa le ratezi. Sunt extrem de palpitante si te vor prinde imediat. Ai de ales intre nume extrem de populare si mai putin populare. Sunt seriale care au prins la publicul din America, dar si cel din Romania.

Top seriale Netflix – Black Mirror

Black Mirror este un SF britanic apărut în anul 2011. Acesta cuprinde o serie de antologii și prezintă modul în care cele mai ciudate tehnologii afectează societatea.

Top seriale Netflix – Damnation

E o dramă a doi frați care se află la poli opuși în ceea ce privește mișcarea muncitorească din perioada Iowa. Acțiunea are loc în perioada “Depresiunii”, într-un mediu rural. Prezintă primele semne care prevestesc schimbarea modului de viață a cetățenilor.

Top seriale Netflix – House of Cards

Reda povestea de viață a congresman-ului Frank Underwood și a soției sale, Claire. Este inspirat din romanul cu același nume al lui Michael Dobbs. Prezintă planul lui Frank care nu reușește să obțină funcția de Secretar de Stat, dar țintește mai sus.

Top seriale Netflix – Jessica Jones

O supereroină alcoolică si cu un comportament antisocial lucrează în New York ca detectiv particular. Este victima lui Kilgrave, un bărbat care poate controla mințile oamenilor. Initial, crede ca este mort, dar afla ca e viu si porneste in cautarea lui.

Top seriale Netflix – Dark

Urmărește viețile a patru familii din orașul fictiv Winden. Se aseamănă cu “Stranger Things”. În serial sunt investigate disparițiile a mai multor copii.

Top seriale Netflix – Altered Carbon

Actiunea este plasata in viitor. Un prizonier se reintoarce la viata intr-un corp nou si trebuie sa rezolve o crima pentru a isi recapata libertatea. Este o lume SF de care te vei indragosti. Conștiința oamenilor este stocată într-un cip, care se numește stack și care poate fi mutat dintr-un corp în altul.

Top seriale Netflix – Orange is the New Black

Arată viața unor personaje dintr-o închisoare de femei și problemele lor. Personajul principal este Piper Kerman care ajunge la închisoare din cauza fostei iubite si traficant de droguri, Alex Vause.

Top seriale Netflix – 13 Reasons Why

E o dramă americană bazată pe romanul lui Jay Asher, apărut în 2007. Studenta Hannah Barker se sinucide si lasa in urma ei niste casete audio. In ele prezinta cele 13 motive pentru care si-a luat viata.

Top seriale Netflix – Sense8

Un grup de persoane din diferite colțuri ale lumii sunt conectate mental. Sunt capabili să vadă ce gândesc celelalte persoane din grup, dar și să “împrumute” abilitățile lor. Acest lucru care le va fi tuturor de folos.

Top seriale Netflix – Narcos

Un serial despre faimosul traficant de droguri Pablo Escobar. Seria pune accent pe răspândirea drogurilor din Columbia, în special a cocainei, în America anilor ’80.

Publicat: 09 oct. 2018, 16:40 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă