Tina Turner a fost obligata sa faca un lucru rusinos, de catre sotul ei! Se intampla chiar in noaptea nuntii: „A fost ingrozitor!”

Publicat: 09 oct. 2018, 14:38 Autor: madalina m. Vedete

Tina Turner a avut o casnicie de 16 ani cu muzicianul Ike Turner.

Relatia lor a fost intotdeauna presarata cu scandaluri din cauza neintelerilor si abuzuri. Tina Turner a marturisit totul in autobiografia „My Love Story”. Ea a dezvaluit o parte dintre situatiile socante la care a fost supusa.

Artista a fost inspaimantata pe tot timpul casniciei cu Ike Turner, care in noaptea nuntii a obligat-o sa faca un lucru rusinos si degradant pentru orice femeie. Barbatul i-a cerut sa fie martora a ceva traumatizant.

Tina Turner a povestit in cartea ei ca in perioada in care a fost casatorita cu Ike a avut parte de foarte multe abuzuri. Un moment care avea sa o marcheze pentru totdeauna s-a petrecut chiar in noaptea nuntii sale.

Ca orice femeie, ea isi dorea sa aiba parte de clipe similare unui basm, dar s-a trezit ca traieste un real cosmar. Sotul ei a dus-o intr-un bordel imediat ce petrecerea de nunta s-a terminat. Cantareata a fost obligata sa priveasca o partida de sex.

Tina Turner nu avea mai mult de 22 de ani in momentul in care s-a maritat cu interpretul de blues. „Experienta a fost atat de ingrozitoare, incat am eliminat-o din mintea mea si am inlocuit-o cu un scenariu fantezist, cu ceva ce mi-as fi dorit sa se intample”, a marturisit vedeta.

Artista si-a gasit tarziu puterea sa povesteasca prin tot ce a trecut. Au fost nenumarate abuzuri la care Ike o supunea, desi acesta era un fiu de preot. Insa, morala crestina ii era foarte indepartata, acesta fiind si dependent de droguri.

Tina Turner a fost abuzata fizic, dar si psihic. Artista isi aminteste cum sotul ei o batea si o tortura cu orice ocazie prindea, folosind diverse obiecte din casa, precum o ceasca de cafea fierbinte sau un baston.

Dupa 16 ani de batai si umilinte, pe care le-a indurat cu foarte mult curaj, Tina Turner a depus actele de divort. Ike nu a reactionat foarte bine atunci cand artista a decis sa il paraseasca. Dupa cum a marturisit chiar ea, imediat ce s-a mutat in propria casa, asupra acelei locuinte au fost trase focuri de arma. Ba mai mult, o masina aflata in fata a fost incendiata.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 09 oct. 2018, 14:38 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă