Imaginea cu mireasa asta plangand in cimitir te va umple de lacrimi! Sotul ei a murit chiar inainte de nunta! Povestea incredibil de dureroasa!

Publicat: 09 Oct. 2018, 13:05 Viral

Fotografiile astea ascund o poveste extrem de dureroasa. Toata lumea le-a distribuit pentru ca si-au dat seama ce suferinta imensa traieste femeia asta.

Imaginea cu mireasa asta plangand in cimitir te va umple de lacrimi! Jessica Padgett trebuia sa se marite cu sotul ei astazi, dar el a fost ucis intr-un tragic accident de masina chiar de un coleg de munca. Acum ea a mers in cimitir sa faca o sedinta foto in memoria lui si pentru a imortaliza evenimentul pe care trebuiau sa-l celebreze impreuna.

Logodnicul ei, Kendall Murphy era pompier si avea 27 de ani iar impreuna aveau planuri foarte mari. Jessica si Kendall si-au programat nunta cu mult timp inainte si asteptau cu nerabdare sa se casatoareasca si sa isi intemeieze o familie, doar ca un dezastru incredibil s-a abatut asupra lor.

Soarta i l-a luat de langa ea pe iubitul ei anul trecut in Noiembrie cand el incerca sa salveze viata cuiva. Kendall era pompier si in acea noapte tocmai primise un apel de urgenta dupa ce avusese loc un accident grav de masina. Tanarul a pornit imediat spre locul incidentului desi nu era tura lui in acea seara.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Oct. 2018, 13:05 Viral
Pe aceeași temă