Cum fac bani bloggeritele Alina Ceusan si Carmen Grebenisan. Ce afacere au cele doua

Publicat: 09 Oct. 2018, 12:06 News 3

Sunt bloggerite si au reusit sa fie indragite de mii de romani datorita stilului lor.

Dar toata lumea se intreaba un singur lucru: cum fac bani bloggeritele Alina Ceusan si Carmen Grebenisan? Pe langa banii pe care ii castiga din blogging si diversele contracte de imagine pe care le au, cele doua tinere detin impreuna si o afacere.

Pe langa pasiunea pentru fashion care le aduce bani buni prin intermediul blogului, Alina Ceusan si Carmen Grebenisan sunt femei de afaceri. Carmen și Alina și-au lansat un brand de costume de baie. Colectiile lor au avut un succes răsunător în România și peste hotare. Totuși, fetele s-au confruntat cu o sumedenie de probleme când au pornit pe acest drum.

„E mai dificil de cât mă așteptam. Ne-am împiedicat de foarte multe chestii care ne-au tras înapoi. Am zis că avem la îndemână toată unealta asta de social media, ne va fi mult mai ușor să ne propagăm, dar ne-am lovit de alte chestii pe care le învățăm din mers.

Vrem să creăm ceva mult mai mare și brandul este unul de nișă. Nu producem în «masă» și vrem să mergem foarte mult pe partea de internațional, pentru că prinde mult mai tare”, a povestit Carmen pentru Libertatea.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Oct. 2018, 12:06 News 3
Pe aceeași temă