Replica Iuliei Albu cu privire la vestimentatia Simonei Halep: „1,2…2519 inimioare pe rochia Simonei. Nu mă credeţi? Puteţi să le număraţi şi singuri!”

Publicat: 08 oct. 2018, 18:33 Autor: Simona Vedete

Iulia Albu este recunoscuta pentru replicile sincere si acide pe care le adreseaza vedetelor din Romania, cu privire la outfit-urile afisate. Foarte rar Iulia Albu a fost cu adevarat incantata de o anume tinuta.

De data aceasta, cea care a intrat in vizorul ei a fost chiar campioana Simona Halep. Si nu, nu este vorba despre tinuta de pe terenul de tenis, si una eleganta, de covorul rosu.

Mai exact, tinuta pe care Simona Halep a purtat-o la petrecerea de la Wuhan. A fost si primul turneu al Simonei Halep după eliminarea din primul tur de la US Open.

La petrecere Simona a ales o rochie de matase marca Alexander McQueen, neagra cu inimioare rosii, care costa nu mai putin de 1.585 euro. O tinuta demna de o campioana.

Replica Iuliei Albu cu privire la vestimentatia Simonei Halep

Replica Iuliei ALbu cu privire la vestimentatia Simonei Halep

„Simona Halep nu poartă cercei Iulia Albu Les Merveilles, dar restul lucrurilor pe care le poartă… le poartă impecabil. Mă deranjează ceasul, dar, hei, nu pare a fi un eveniment de seară, aşa încât voi trece cu vederea. 1,2,3,4, 1000, 2519 inimioare pe rochia Simonei. Nu mă credeţi? Puteţi să le număraţi şi singuri!”, a scris Iulia Albu pe blogul personal iuliaalbu.com.

Chinezoaicele au fost innebunite dupa aceasta rochie, luand cu asalt site-urile de imbracaminte online, in speranta ca vor gasi rochia purtata de frumoasa romanca.

Magazinele care mai au rochia pe stoc au pus-o la pretul promotional de 1.268 de euro, fiind promovata intens pe retele de socializare. A fost o promovare agresiva, folosindu-se des numele Simonei Halep, tactica care se pare ca a functionat de minune. Rochia s-a vandut ca painea calda.

Publicat: 08 oct. 2018, 18:33 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă