Lacrimi de fericire pentru comunitate LGBT: „Am senzatia ca o uriasa cometa a trecut pe langa noi si nu ne-a lovit”

Publicat: 08 Oct. 2018, 15:06 Life

Dupa ce s-a incheiat referendumul din weekend, mai multi membrii ai comunitatii LGBT s-au strans in centrul capitalei pentru a sarbatori victoria lor.

Asadar, referendumul pentru familie nu a trecut pragul de validare. Prezenta la nivel national la ora 21 a fost de 19,75 %. Pentru validare, era nevoie de o prezenta de 30%.

Asa ca mai multi membrii ai acestei comunitati s-au adunat pentru a se imbratisa si felicita, rasufland usurati ca referendumul nu a avut efectul dorit.

Au fost lacrimi de bucurie si s-a constatat ca in Romania oamenii sunt mult mai toleranti decat se credeam, astfel s-a mai acordat o sansa umanitatii.

Au venit persoane chiar si din alte orase ca sa sarbatoreasca, precum Paul, venind tocmai din Cluj: „Aș face asta sărbătoarea națională a iubirii. Și să fie de două zile..Am senzația că o uriașă cometă a trecut pe lângă noi și nu ne-a lovit” a spus acesta.

„Familia” LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transgender) si-au dat intalnirea intr-un club din capitala pentru a urmari rezultatele referendumului, totul terminandu-se cu o mare petrecere.

Lacrimi de fericire pentru comunitate LGBT

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Oct. 2018, 15:06 Life
Pe aceeași temă