EXCLUSIV | Larisa Iordache a devenit doamna Chiriță! Ce relație are fosta campioană la gimnastică cu socrii: „Nu cred că am întâlnit vreodată…”

Publicat: 11 iun. 2024, 15:02 Autor: Dora Bazavan Vedete

Larisa Iordache s-a căsătorit weekend, într-o locație de vis, pe malul Lacului Snagov. Multipla campioană la gimnastică Larisa Iordache s-a căsătorit civil cu Cristian Chiriţă. Ceremonia a avut loc sâmbătă, pe malul lacului Snagov, într-un cadru de poveste, la Jubile by the Lake.

Proaspeții miri au avut parte de ploaie care i-a însoțit pe tot parcursul zilei însă mireasa s-a gândit că acesta ar putea fi un semn de la mama ei care nu mai este printre noi și care o veghează de acolo de sus.

„Soţul şi Soţia Chiriţă. După mulţi ani de provocări şi victorii pe podiumurile sportive, am găsit unul în altul acel echilibru perfect, acea armonie care ne-a făcut să înţelegem că suntem făcuţi unul pentru altul”, a notat sportiva pe rețelele de socializare.

„Sunt diferite emoţiile faţă de JO, aici a fost ceva nou şi foarte frumos. A fost ceva nou, foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment”, a mai spus Larisa Iordache.

Meniu sofisticat

Invitații la marele eveniment au avut parte de un meniu exclusivist, ce a inclus mai multe preparate din pește și fructe de mare.

Masa a început cu tartar de ton și salată de avocado cu creveți. Gustarea caldă a constat în pește, lup de mare, iar la felul principal s-a servit piept de curcan marinat în iaurt grecesc, cu portocale în crustă de migdale, piure de trufe, Oyster King și sos de turmeric. Meniul a fost unul  echilibrat, bazat pe preparate sănătoase, tipic pentru doi sportivi.

La evenimentul ce a avut loc la Jubile by The Lake, au participate prieteni, rude ale celor doi miri, dar și nume mari ale sportului românesc, precum: Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Cătălina Ponor, alături de soțul ei, Bogdan Jianu, și mulți alți.

Într-un interviu exclusiv oferit pentru Ciao.ro, Larisa Iordache ne-a mărturisit cât de bine se înțelege cu socrii.

Larisa, cum a fost la cununia civilă? Ploaia înseamnă bogăție, înseamnă că o să fiți norocoși! 

A fost foarte frumos! Da, a venit ploaia și când am semnat și aici, la locația unde facem petrecerea! Ne-am gândit la acest aspect, că înseamnă bogăție și mai mult decât atât ne-am gândit și am luat-o într-o latură mult mai frumoasă, că mama a vrut să își facă  apariția alături de noi și cumva am simțit-o foarte aproape de noi și încercăm să fim optimiști și să rămânem optimiști pentru ca invitații să se simtă bine, sperăm din suflet să înțeleagă și să fie totul foarte ok!

Câte emoții ați avut astăzi, în ziua cununiei voastre? Cum a fost pentru voi?

Cristian: Cele mai mari emoții din viața noastră, niște emoții cum eu, personal, nu cred că am întâlnit vreodată. Tu ai întâlnit?

Larisa: Nu, sunt diferite, într-adevăr!

Cristian: Suntem fericiți pentru tot ce am făcut astăzi și ce o să urmeze aici  și sper ca toți invitații noștri să se distreze și ….

Larisa: Și să fim bine! Să ne aducem aminte cu bucurie de ziua de azi!

V-ați făcut un cadou unul altuia cu această ocazie specială?

Larisa: Momentan nu ne-am făcut cadou. Cred că singurul cadou pe care am reușit să ni-l facem până acum a fost că ne-am făcut niște tatuaje, gen couple goals și vor urma.  Tatuajele sunt cu croissantul, pentru că totul a pornit de la un croissant. Eu mi-am făcut un croissant îndrăgostit iar Cristian un croissant cu trandafiri și cum a început totul: cu un croissant și cu un trandafir!

Nunta o veți face anul viitor?

Da, așa credem că nunta o vom face anul viitor! O să ne adaptăm tuturor evenimentelor care o să vină pe parcurs. Sperăm din suflet să fim ok și să ne înțelegem bine și să fie anul viitor foarte frumos. Momentan suntem prezenți aici, suntem la cununia civilă și ne dorim să ne distrăm acum, aici.

Ce vă doriți pentru voi de acum încolo și ce sfaturi ați primit pentru relația vostră de viitor, pentru căsătorie și de la cine? Care a fost cel mai important?

Cristian: Să fim uniți, să ne respectăm și să ne iubim cel mai mult!

Larisa: Da, așa e! Asta am primit, urări foarte bune, foarte calde de la toți oamenii, în principiu să ne simțim bine, să ne distrăm, să ne iubim și să ne respectăm!

 

Publicat: 11 iun. 2024, 15:02 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×