Carmen de la Sălciua, în lacrimi! „Trebuie să ai demnitate, suflet și caracter!” Ce s-a întâmplat cu îndrăgita artistă

Publicat: 08 Oct. 2018, 11:24 News 3

La 30 de ani, Carmen de la Sălciua a devenit, dupa ani de munca, una dintre cele mai de succes cantarete ale momentului din muzica populara si de petrecere.

Pe Youtube, artista este de 7 zile numarul 1 in Trending cu cea mai noua piesa „Dansez prin ploi”. Dar Carmen de la Sălciua este în lacrimi! Cel mai recent single al artistei este pe locul intai in topul celor mai populare videoclipuri din Romania si a adunat aproape 4.000.000 de vizualizari pe YouTube, in doar 8 zile de la lansare. Mai mult, artista se afla in Trending inaintea unor artisti de top din muzica usoara precum The Motans, Vescan, Mira, Smiley, Alina Eremia, F.Charm, sau Delia.

„Stau și privesc calculatorul, uneori fără glas, și mă întreb: „Oare de ce mă iubesc atâția oameni?” Și după găsesc răspunsul: „Pentru că mă iubește Dumnezeu și El trimite toate aceste minuni în viața mea”! Probabil pentru că în momentele de cumpănă ale vieții mele am spus „Mulțumesc Doamne și pentru rău”.

Atunci când crezi că îți merge rău, de fapt tu treci un test și câștigi un premiu! Eu am câștigat puterea de a merge mai departe mereu, am câștigat puterea de a munci și de a mă reinventa de fiecare dată!”, a declarat Carmen de la Salciua.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Oct. 2018, 11:24 News 3
Pe aceeași temă