Vlad episodul 8 online VIDEO. Vlad si Stefan sunt implicati intr-o bataie scandaloasa

Publicat: 17 Apr. 2019, 19:05 News 3

Luni seara, 15 aprilie 2019, a avut loc al optulea episod al serialului „Vlad”, produs de Pro TV.

Vlad episodul 8 online VIDEO full. In noul episod Leo si Razvan ajung la orfelinat pentru a discuta cu fiul paznicului ucis in timpul jafului cazinoului Rainbow Star.

Stefan se implica intr-o altercatie serioasa, iar Vlad sare in ajutorul lui si il ajuta, pentru ca in urma cu multi ani tinea la el ca la un frate. In timpul luptei apar si Leo si Tibi, care voiau sa scape de Vlad.

Vlad episodul 8 online VIDEO full

Vlad episodul 8 online VIDEO

Primul episod al serialului Vlad, care este varianta romaneasca a serialului turcesc Ezel, a fost difuzat pe 25 februarie, si a generat multe critici in mediul online.

Serialul Vlad episodul 8 online VIDEO doar aici – Click pe link

Serialul Vlad – distributie

  • Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan.

Serialul Vlad – filmarile au durat 6 luni

  • „Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare.
  • O poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Vlad episodul 7 online VIDEO

Vlad episodul 6 online VIDEO

Vlad episodul 5 online VIDEO 

Publicat: 17 Apr. 2019, 19:05 News 3
Pe aceeași temă