Lista completă a actorilor care joacă în serialul Vlad, de pe Pro TV

Publicat: 15 Jan. 2020, 16:36 General
Lista completă a actorilor care joacă în serialul Vlad, de pe Pro TV

Cel de-al treilea sezon al serialului Vlad va fi difuzat, anul acesta, la ProTv. Pe lângă actorii deja cunoscuți, în noua distribuție se alătură alte nume mari ale cinematografiei românești.

Fanii serialul Vlad așteaptă deja cu nerăbdare lansarea celui de-al treilea sezon. Una dintre surprize a fost deja dezvăluită. Din noua distribuție a serialului va face parte nimeni altul decât Adrian Titieni, actorul ce a putut fi urmărit și Antena 1, în filmul Fructul Oprit.

Vlad, sezonul 3. Ce actori noi vor apărea în serial

În sezonul 3, serialul Vlad vine cu noi surprize. Celebrul actor Adrian Titieni este cel care va intra în pielea celui mai temut personaj din Vlad:

”Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare. Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații. Sunt onorat de prezența în această producție de televiziune care pune în fața audienței probleme omenești, lecții de viață și pentru viață”, spune actorul.

În plus, cel de-al treilea sezon va veni și cu multe surprize, după cum anunță chiar regizorul serialului Vlad

„Iordache este cheia sezonului nou! Vlad și Cezar fac o echipă puternică, capabilă să ducă răzbunarea la final, sau cel puțin asta cred ei, dar trecutul îi prinde din urmă  pentru a echilibra balanța puterii. În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece. Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă, plină de surprize’, spune Jesús del Cerro, regizorul serialului.

Citește și: Seriale bune. Cele mai bune seriale pe care trebuie să le vezi

Ce actori au făcut parte din distribuție în Vlad, sezonul 2

Serialul Vlad spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Adrian Nartea – Vlad Pop
Anghel Damian – Adrian Anuței
Olimpia Melinte – Eliza Dragomir
Diana Sar – Roxana Stamate
Andrei Aradits – Ștefan Dragomir
Emilian Oprea – Leo Cazacu
Constantin Cotimanis – Cezar Cristoloveanu, zis „Inginerul”
Tudor Oprișan – Matei
Dan Condurache – Titi, tatăl Elizei
Ion Haiduc – Petre Anuței (nea Petre), tatăl lui Adrian
Aura Călărașu – Maria Anuței (tanti Maria), mama lui Adrian
Ștefan Iancu – Răzvan Anuței, fratele lui Adrian
George Piștereanu – Tibor
Victoria Răileanu – Micky
Dani Popescu – Barbu

”În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece. Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă, plină de surprize”, spune Jesús del Cerro, regizorul serialului.

Citește și: Top seriale Netflix în 2019

Publicat: 15 Jan. 2020, 16:36 General
Pe aceeași temă