Vlad episodul 7 online VIDEO. Stefan se decide sa-i faca lui Matei testul ADN

Publicat: 09 Apr. 2019, 14:03 Vedete

Aseara, 9 aprilie 2019, a avut loc al saptelea episod al serialului „Vlad”, produs de Pro TV.

Vlad episodul 7 online VIDEO full. Vlad se decide sa-i povesteasca mamei sale toate intamplarile petrecute la inchisoare si cum a reusit sa evadeze si sa-si schimbe infatisarea.

Fara ca Eliza sa stie, acesta sa decide sa-i faca lui Matei testul ADN, pentru ca Leo ii spune lui Stefan ca Matei seamana mai mult cu Adrian decat cu el.

Vlad episodul 7 online VIDEO full

Vlad episodul 7 online VIDEO.

Primul episod al serialului Vlad, care este varianta romaneasca a serialului turcesc Ezel, a fost difuzat pe 25 februarie, si a generat multe critici in mediul online.

Serialul Vlad episodul 7 online VIDEO doar aici – Click pe link

Serialul Vlad – distributie

  • Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan.

Serialul Vlad – filmarile au durat 6 luni

  • „Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare.
  • O poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.
Publicat: 09 Apr. 2019, 14:03 Vedete
Pe aceeași temă