Printul Louis a implinit 1 an. Si-a serbat ziua cu o sedinta foto inedita. Micutul a ras la fotograf!

Publicat: 23 Apr. 2019, 13:38 Vedete

Imaginile foto au fost realizate de fotograful oficial al Printului William si Kate. Sedinta foto a avut loc in Anmer Hall, Norfolk, informeaza The Sun.

Printul Louis a implinit 1 an. Si-a serbat ziua cu o sedinta foto inedita. Imaginile au fost publicate de Kate Middleton, in ziua in care micutul si-a aniversat primul an de viata. Printul Louis este imaginea leita a Printului William, tatal sau, cand era si el un bebelus.

In timpul sedintei foto, Printul Louis a zambit si a ras larg la fotograf. Acesta a purtat o camasuta, un pulovar visiniu pe care l-a umplut de iarba si muschi, iar in partea de jos a purtat pantaloni lungi, navy blue, informeaza the Sun.

Printul Louis a implinit 1 an pe 23 aprilie 2019

Micutul a fost fotografiat in gradina familiei din Anmer Hall, Norfolk. S-a jucat de zor cu verdeata si s-a murdarit. Cu toate astea, mama lui, Kate Middleton nu l-a schimbat de tinuta. De ce? Pentru a arata tuturor ca Printul Louis isi traieste copilaria cat mai normal.

Printul Louis s-a nascut pe 23 aprilie 2018, la ora 11.00 dimineata. Acesta este al cincilea in rand la succesiunea la tron. La cateva ore de la nastere, Kate si bebelusul ei au aparut in public. Familia si-a prezentat cel de-al treilea copil fotografilor si fanilor din lumea intreaga. Meghan Markle si Printul Louis, legatura speciala! Ce ii uneste pe cei doi.

Primele imagini oficiale cu cel de-al treilea bebelus regal

Ducele şi ducesa de Cambridge au dat publicităţii două fotografii ale celui mai mic copil al lor, prinţul Louis, născut la 23 aprilie. Una dintre fotografii îl înfăţişază pe prinţ la vârsta de numai trei zile. În cealaltă, băieţelul este îmbrăţişat cu tandreţe de sora sa, Charlotte, în ziua în care aceasta a împlinit trei ani.

Primele imagini oficiale cu cel de-al treilea bebelus regal! Cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge, a anunţat după naşterea acestuia biroul de presă al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a familiei. Louis este şi unul dintre numele prinţului William, precum şi unul dintre cele ale fratelui bebeluşului, prinţul George.

Publicat: 23 Apr. 2019, 13:38 Vedete
Pe aceeași temă