Vlad episodul 10 online VIDEO. Clipe de tensiune pentru Vlad care va da un ordin criminal

Publicat: 30 Apr. 2019, 13:13 Vedete
Vlad episodul 10 online VIDEO. Clipe de tensiune pentru Vlad care va da un ordin criminal

Aseara, 20 aprilie 2019, a avut loc al zecelea episod al serialului "Vlad", produs de Pro TV.

Vlad episodul 10 online VIDEO full. Vlad face ceea ce ii va soca pe multi si va da un ordin criminal, si anume asasinarea inginerului.

Ramane de vazut daca Leo va reusi intr-un final sa-si duca planul la bun sfarsit si cum se va desfasura intalnirea cu inginerul din camera de tortura, dar mai ales, de ce Vlad a hotarat ca Leo sa-l execute pe Cezar.

Vlad episodul 10 online VIDEO

Un alt moment emotionant va fi acela in care Roxana se intalneste cu tatal ei dupa mult timp, insa nu o sa aiba atitudinea asteptata de toata lumea, iar Titi va fi dezamagit. Reactiile ei le veti putea vedea in acest episod.

Vlad episodul 10 online VIDEO full

Primul episod al serialului Vlad, care este varianta romaneasca a serialului turcesc Ezel, a fost difuzat pe 25 februarie, si a generat multe critici in mediul online.

Serialul Vlad episodul 10 online VIDEO doar aici – Click pe link

Serialul Vlad – distributie

  • Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan.

Serialul Vlad – filmarile au durat 6 luni

  • „Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare.
  • O poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Vlad episodul 9 online VIDEO

Vlad episodul 8 online VIDEO

Vlad episodul 7 online VIDEO

Publicat: 30 Apr. 2019, 13:13 Vedete
Pe aceeași temă