Imagini de ultima ora! Parintii lui Razvan Ciobanu au venit cu o duba sa-i ia trupul de la morga Constanta! „Nu stim nimic!”

Publicat: 30 apr. 2019, 11:20 Autor: D. C. News 3

Astazi medicii legisti urmeaza sa ofere cauza exacta a mortii lui Razvan Ciobanu iar parintii lui ii vor putea lua trupul acasa.

Parintii lui Razvan Ciobanu au venit cu o duba sa-i ia trupul!  Parintii lui Razvan Ciobanu au venit sa-si ridice fiul de la morga Constanta dupa ce ieri au aflat ca baiatul lor de 43 de ani a murit intr-un tragic accident de masina.

Imaginile cu parintii designerului sunt greu de comentat. Parintii lui Razvan mergeau parca fara sa-si dea seama ce se intampla cu ei si erau transfigurati de durere. Mama şi tatăl lui Răzvan au venit de la Vâlcea cu un microbuz şi au mers direct la morga din Constanţa.

Odata ce au ajuns au fost intampinati de cativa paznici si doi caini care le-au transmis ca au ajuns prea devreme si nu pot intra inca sa ia corpul baiatului lor si sa-l aduca la Bucuresti. Medicii legişti nu ajunseseră la morgă la ora la care părinţii designerului au sosit. Mai întâi va fi efectuată necropsia, abia apoi părinţii îl vor putea lua acasă pe fiul lor.

Parintii lui Razvan Ciobanu au venit cu o duba sa-i ia trupul!

Medicii legisti vor stabili astazi cu exactitate cauza mortii si vor analiza probe de sange de la Razvan Ciobanu pentru a-si da seama daca acesta consumase sau nu bauturi alcoolice. Tot in zilele urmatoare politistii vor termina expertiza tehnica a masinii si vor arata exact cum s-a petrecut accidentul in care si-a pierdut viata Razvan Ciobanu.

Parintii au fost intampinati la poarta morgai si de jurnalisti care le-au oferit condoleantele lor si nu au fost foarte insistenti cu intrebarile. Tot ceea ce a putut sa spuna tatal lui Razvan Ciobanu a fost: „Nu stim nimic. Nici politia nu stie nimic”.

În seara de dinaintea accidentului, Răzvan Ciobanu îşi anunţase părinţii ca vine casă, la Vâlcea. E foarte probabil că înspre ei plecase, din Constanţa, duminică noaptea. La intrarea in localitatea Sacele a pierdut controlul volanului si masina a intrat pe camp unde a mers mai bine de 700 de metri pana cand s-a rasturnat aruncandu-l pe desginer pe geamul din dreapta.

Imagini cu taranii din Sacele care luau obiecte personale si parti din caroseria masinii lui Razvan Ciobanu! Un Barbat a fost filmat in timp ce ii bea sucul!

Vica Blochina despre ultimele clipe ale lui Razvan Ciobanu: „Era foarte nervos, cauta masina!”

Ultima dorinta a lui Razvan Ciobanu. Ce voia sa faca cu ardoare

Razvan Ciobanu a murit in una dintre cele mai sigure masini din lume! Regina Angliei si familia ei folosesc acest model! Ce masina conducea el de obicei?

BOMBA! Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta NICIODATA centura de singuranta!

Declaratie soc de la proprietara masinii in care a murit Razvan Ciobanu: „Sa vedem cine o sa ma despagubeasca. Nici nu-l cunosc personal pe Razvan Ciobanu”

Detaliu de ultima ora! Razvan Ciobanu a scris un SMS in timp ce conducea cu viteza si fara centura! Mergea fara GPS si se ratacise, d-asta gonea puternic!

Publicat: 30 apr. 2019, 11:20 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă