Morodan, Telespan, Cocuta si Boanta au facut senzatie la „Chefi la Cutite”

Publicat: 21 May. 2019, 11:57 News 3

Dupa participarea la Asia Express, cei patru au devenit de nedespartit iar publicul pur si simplu ii adora.

Morodan, Telespan, Cocuta si Boanta au facut senzatie la „Chefi la Cutite”. Cei patru au fost printre cei mai indragiti concurenti din sezonul 2 al show-ului Asia Express: Drumul Elefantului.

Toti patru fac o echipa geniala, mai ales ca s-au imprietenit extrem de mult pe parcursul filmarilor, iar acum au ramas prieteni de nedespartit, impartind multe lucruri in comun.

Morodan, Telespan, Cocuta si Boanta au facut senzatie la „Chefi la Cutite”

Morodan, Telespan, Cocuta si Boanta au facut senzatie la Chefi la Cutite

Si fiindca publicul adora sa-i vada in aceasta postura, producatorii de la Antena 1 i-au provocat sa participe in noul sezon al show-ului Asia Express.

In aceasta seara Morodan, Telespan, Cocuta si Boanta vin la Chefi la Cutite pentru a pregati bucate alese. Sau macar pentru a incerca. Oricum ar fi, stim cu siguranta ca va iesi un show de exceptie.

„Eu sincer, nu știu ce caut aici. Sigur îmi voi păta și rochia asta superbă, în care nu mă pot mișca” a spus Ana Morodan, potrivit Libertatea.

„Haos, haos, haos! (…) Această prezență a noastră în emisiune ar trebui să se numească cum să gătești indian după ochi, pentru că după rețetă nu am reușit să o facem. Toată situația asta mă depășeste”, a adaugat si Telespan, in stilul caracteristic.

Pentru ca n-au uitat experienta din India, au decis sa le pregateasca chefilor Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu trei preparate indiene traditionale: chicken tikka masala, dal – linte cu curry si paratha – pâinici specifice.

Publicat: 21 May. 2019, 11:57 News 3
Pe aceeași temă