Un Audi Q7 s-a rupt in doua, la propriu, dupa ce a intrat intr-un stalp! Soferul a scapat fara nicio zgarietura si a fugit de la locul accidentului! VIDEO

Publicat: 21 May. 2019, 15:17 VIDEO

E poate cel mai grav accident de masina pe care l-ai vazut vreodata. Nici macar nu-ti puteai imagina ca un asemenea SUV poate fi rupt la propriu in doua bucati.

Un Audi Q7 s-a rupt in doua la propriu dupa ce a intrat intr-un stalp! Imaginile de mai jos sunt de-a dreptul socante pentru orice a vazut macar o data un SUV de dimensiunea unui Audi Q7. Accidentul s-a petrecut pe un bulevard central din Moscova, acolo unde martorii oculari spun ca au crezut ca nu vad bine ce s-a intamplat imediat dupa accident.

Computerul de bord al masinii a aratat ca bolidul circula cu 200 de kilometri la ora in momentul impactului. Pietonii spun ca au vazut masina care efectiv zbura pe strada si la un moment dat au auzit un zgomot inferna si si-au dat seama ce s-a intamplat. „Tancul” de masina s-a izbit lateral de un stalp foarte puternic si masina a fost efectiv taiata in doua chiar din spatele scaunului soferului.

Barbatul era singur in masina si a scapat fara nicio zgarietura, ba chiar a coborat din masina deschizand usa fara sa aiba vreo problema. Masina s-a rupt efectiv in doua bucati fara sa mai fie legata in vreun fel. Cele doua parti din masina au sfarsit prin a fi la distanta de cativa metri unele de altele iar o parte din bancheta din spate a fost si ea aruncata in aer si a aterizat mai departe de locul accidentului.

Un Audi Q7 s-a rupt in doua la propriu dupa ce a intrat intr-un stalp!

Barbatul care conducea masina si-a dat imediat seama ce s-a intamplat si a fugit de la fata locului pentru a nu fi arestat. Din fericire nimeni nu a fost ranit desi pagubele suferite de masina sunt extrem de grave si cu siguranta bolidul ar fi putut omora pe orcine statea in calea lui.

Audi Q7 are aproape 2 tone si 500 de kilograme iar la 200 de kilometri pe ora devine efectiv un proiectil si nicio masura de siguranta nu il mai poate salva pe sofer sau pe ceilalti pasageri. Totusi desi masina de peste 100.000 de euro s-a facut praf si nu mai poate fi recuperat nimic din ea accidentul a fost unul in care toata lumea a avut noroc.

Publicat: 21 May. 2019, 15:17 VIDEO
Pe aceeași temă