Fiul lui Kamara va fi dus în Barcelona pentru o nouă intervenție chirurgicală: ”Este o terapie cu șocuri”

Publicat: 11 Nov. 2020, 12:56 General

Kamara și fiul lui trec din nou prin momente grele. Micuțul va suferi, din nou, o intervenție chirurgicală în Barcelona. Cântărețul va fi alături de el, la clinică.

Kamara și fiul lui se pregătesc să meargă din nou la clinică, pentru o nouă intervenție chirurgicală. Chiar dacă planurile lui Kamara au fost date peste cap, artistul face orice pentru ca fiul său să aibă parte de o viață normală. În prezent, fiul artistului se simte mai bine, rezultatele sunt vizibile, arată Spynews.

„L-a consultat pe Leon, a făcut chiar câteva ședințe cu el, cu șocuri. Această tehnică pe care ei au dezvoltat-o, cei din Barcelona. Se lucrează cu un aparat asupra musculaturii, transmite niște șocuri în mușchi pentru a-i stimula încât să își dea drumul, să lucreze mai bine. Este o tehnică destul de dură. La început e ușor traumatizantă, copilul plânge pentru că nu obișnuit. Mi-au povestit chiar terapeuți care și-au făcut și ei acest tratament și au zis că doare destul de mult pentru nivelul pe care îl fac ei”, a spus Kamara.

Kamara a renuntat la carne: “Mă simt mult mai bine, mai tânăr, mai deștept”

Reporter: Îmi spuneai că nu mai consumi deloc carne. De ce schimbarea asta? Ce te-a făcut să iei această decizie și cum te simți acum?

Kamara: Așa este. Nu mai consum carne de câteva luni bune. Carne de porc nu mâncam oricum, acum 3 ani am renunțat și la carnea de pui, acum 2 ani la cea de curcan. Vită mâncam când și când. Și mai rămăsesem cu peștele și rața. Sunt vegetarian. Ultima mea rață cu varză, preferata mea, am mâncat-o la începutul acestui an. Am urmărit un documentar despre sănătate, cu multe studii făcute, investigații, păreri pro și contra, unde se vorbea despre produsele animale, despre boli… un documentar foarte interesant. Așa am renunțat la a mai consuma carne.

Cum mă simt? Mult mai bine, mai tânăr, mai deștept, dibace, spontan! Chiar mă simt bine, am energie, putere, mă concentrez mult mai bine, parcă am mintea limpede, a spus Kamara pentru CIAO.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 11 Nov. 2020, 12:56 General
Pe aceeași temă