Kamara, veste bună! Cum se simte fiul lui, după ultima intervenție chirurgicală suferită

Publicat: 01 Feb. 2021, 10:40 Vedete

Artistul Kamara a primit vești bune vis-a-vis de starea de sănătate a fiului său, Leon. Recent, micuțul a mai suferit o intervenție chirurgicală.

Cântărețul Kamara a fost recent plecat cu Leon pentru o nouă intervenție chirurgicală. Potrivit declarațiilor, micuțul se simte bine și progresele sunt vizibile, însă are o cale destul de lungă până la recuperarea completă.

„Am fost două săptămâni la Timișoara unde facem recuperări intensiv. Vin și specialiști din alte țări: din Spania, Republica Moldova, Ucraina. Vin să facă tratamente specifice cu el. I-au întins mai bine picioarele, a început să facă și pași susținuți. Am și postat un filmuleț cu el când a făcut de două ori și a zis că mai vrea încă o dată. Toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului își arată roadele pe parte cognitivă”, a spus Kamara la Antena Stars.

În luna martie a acestui an, Kamara va afla dacă Leon va mai avea nevoie sau nu de încă o intervenție chirurgicală făcută de specialiștii din străinătate.

„Deocamdată așteptăm să vină în martie doctorul care l-a operat. Trebuia să vină în decemebrie, dar, din păcate, nu a putut să vină cu toată zarva asta cu pandemia. Vom pleca din nou la Timișoara unde va veni și osteopatul care are grijă de Leon. Îl vor examina și ne vor spune dacă urmează o altă operație, cum era prevăzută în mai sau dacă ea poate să mai aștepte. În luna martie vom ști care e următorul pas”, a adăugat Kamara.

Cum se înțelege Kamara cu mama micuțului

„Eu cu Oana am ajuns la un consens, dincolo de săptâmânile în care sunt plecat și uneori mai poate să vină și ea, alteori când nu mai are sens să vină, îi zic să nu mai vină, facem o săptămână să stea la ea și una la mine. Într-atât încât celălalt să-și mai poată face din lucruri”, a mai transmis artistul.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 01 Feb. 2021, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă