EXCLUSIV| Kamara muncește pe rupte: „Dorm 2-3 ore pe noapte” – Artistul regizează clipuri și a făcut un scurtmetraj alături de o câștigătoare de la IUmor

Publicat: 28 Oct. 2020, 08:59 Vedete

Kamara muncește pe rupte și doarme 2-3 ore pe noapte! Jumătatea de culoare din trupa „Alb Negru”, a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, cu ce-și ocupă timpul acum când nu mai poate urca pe scenă pentru concerte, din ce-și câștigă existența, dar și ce urmează să lanseze anul viitor.

Kamara: “Anul acesta cred că am regizat deja vreo 5-6 și mai am 2-3 de făcut”

Îndrăgitul artist ne-a povestit cum își îngrijește cu dragoste și multă atenție fiul, pe Leon, care suferă de paralizie cerebrală, el fiind diagnosticat la naștere cu tetrapareză spastică, dar și că muncește enorm și doarme doar câteva ore pe noapte.

În cadrul aceluiași interviu, Kamara vorbește despre activitatea sa principală acum – regizează clipuri, despre scurtmetrajul pe care l-a făcut și când urmează să-l lanseze, dar și despre filmul în care a jucat alături de micuțul Leon și mama copilului, Oana, film care a câștigat un mare premiu.

Reporter: Ce faci acum când nu poți urca pe scenă. Cu ce-ți ocupi timpul? Din ce câștigi bani? Cum te-a afectat pandemia?

Kamara, scurtmetraj cu Doina Teodoru, câștigătoarea IUmor 2017

Kamara: Regizez clipuri de multă vreme, dar anul acesta cred că am regizat deja vreo 5-6. Două pentru Alb Negru pentru piesa “Amândoi” și “Vremuri Noi”, Trap – cu Jimmy Dub, “Credimi” – piesa lui Ralflo Constantin, cea cu Jean de la Craiova – “Ieși din viața mea”… și până la finalul anului mai am de făcut vreo 2-3 clipuri. De când n-am mai urcat pe scenă, cu concertele, am muncit mai mult pe partea asta cu regizatul, montatul. De câștigat, să fiu sincer, nu prea am câștigat din aceste clipuri pentru că am facut și eu parte din proiecte, sunt implicat… Sunt fericit însă că cea mai recentă piesă, cea cu Jean de la Craiova, a prins foarte bine la public, clipul are multe vizualizări pe Youtube. Și pe lângă acestea, am mai făcut un scurtmetraj împreună cu Doina Teodoru, câștigătoarea IUmor 2017, ce urmează a fi lansat, cel mai probabil anul viitor.

Din ce câștig bani? Am făcut o reclamă la o trotinetă recent și am câstigat de acolo, iar în rest… nu prea. Concerte n-au fost. Anul acesta am avut 3 concerte, 2 ni s-au anulat. Pandemia m-a afectat și pe mine, ca pe toată lumea. Am câștigat din reclama respectivă și am trăit din ce aveam economisit, ca să spun așa.

Reporter: Pandemia te-a schimbat în vreun fel?

Kamara: În afară de pierderile financiare… am avut mai mult timp să-mi dau seama de oamenii de lângă mine. Pe unii i-am cunoscut mai bine, aș putea spune, și mă țin departe de ei, iar de alții m-am apropiat mai mult. Pandemia cred că a schimbat pe mai toată lumea.

Kamara a jucat într-un film al unui regizor francez, alături de fiul lui, Leon

Reporter: Ai jucat, la un moment dat, într-un film, alături de fiul tău, Leon, și mama lui, Oana…

Kamara: Da. Am cunoscut un regizor francez care venise să facă un film. Venise cu alte idei, dar povestea noastră l-a emoționat atât de tare încât a făcut filmul după povestea noastră și am filmat eu cu Oana și Leon. Am filmat în decembrie 2018. La finalul lui iulie a câstigat Marele Premiu la Festivalul de Film din Spania.

Reporter: Ce face Leon? Cum se simte?

Kamara: Zilele acestea este la Oana, l-a luat ea ca să mai pot munci și eu. Am stabilit cu ea să stea la mine o săptămână și la ea una. Leon e bine, merge în continuare la kinetoterapie, la ergoterapie. M-am mutat în zonă mai Centrală ca să fiu mai aproape de locația unde merge el la terapie, ca să nu mai pierd timp mult pe drum dus-întors. În plus, am mai limitat și cheltuielile odată cu această mutare, nu mai mănânc în oraș atât de des că sunt aproape de casă și mănânc acasă. Decât să stau în trafic mai bine muncesc. Dorm 2-3 ore pe noapte. Atunci când este Leon la mine trebuie să mă trezesc dimineață. Sunt zile în care te mai ajunge oboseala și abia poți să te ridici din pat, dar asta este. Am nopți când dorm 2-3 ore pe noapte și nopți în care dorm mai mult.

Kamara: “Dorm 2-3 ore pe noapte”

Reporter: Totuși, dacă dormi atât de puțin, cum ai forță de muncă? Indicat este să dormi 8 ore pe noapte, nu?

Kamara: Dacă am câteva nopți în care dorm câte 2-3 ore pe noapte, apoi am alte 2 nopți în care dorm mai mult. Dar nu 8 ore. Dacă dorm 8 ore pe noapte este o minune! (râde – n.r.). Citisem un studiu care spunea că într-o viață, un om doarme 25 de ani. Eu nu vreau să dorm 25 de ani din viață! Vreau să reduc la 10-15 ani (râde – n.r.).

Reporter: Îmi spuneai că nu mai consumi deloc carne. De ce schimbarea asta? Ce te-a făcut să iei această decizie și cum te simți acum?

Kamara a renuntat la carne: “Mă simt mult mai bine, mai tânăr, mai deștept”

Kamara: Așa este. Nu mai consum carne de câteva luni bune. Carne de porc nu mâncam oricum, acum 3 ani am renunțat și la carnea de pui, acum 2 ani la cea de curcan. Vită mâncam când și când. Și mai rămăsesem cu peștele și rața. Sunt vegetarian. Ultima mea rață cu varză, preferata mea, am mâncat-o la începutul acestui an. Am urmărit un documentar despre sănătate, cu multe studii făcute, investigații, păreri pro și contra, unde se vorbea despre produsele animale, despre boli… un documentar foarte interesant. Așa am renunțat la a mai consuma carne.

Cum mă simt? Mult mai bine, mai tânăr, mai deștept, dibace, spontan! Chiar mă simt bine, am energie, putere, mă concentrez mult mai bine, parcă am mintea limpede.

Reporter: Te vom putea urmări în viitor la vreo emisiune-concurs? Sau ți-ar plăcea mai mult rolul de prezentator tv?

Kamara: Mi-ar plăcea să merg într-o emisiune – concurs, sigur. La “Ferma” am fost. Ca și prezentator tv, cred că m-aș descurca. Mi se pare funny, ușor, nu aș avea nevoie nici de promoter. Momentan n-am avut ocazia asta, deși propuneri de emisiuni tv am gândit și chiar am propus unora ideile mele. Îmi place televiziunea, eu am studiat Jurnalism și Științele Comunicării, specializare TV.

 

Publicat: 28 Oct. 2020, 08:59 Vedete
Pe aceeași temă