Supertare! Monica Iagar este gravida iar la 46 de ani! Fosta sportiva este insarcinata in luna a opta si nimeni nu a stiut! „Toată lumea spunea că infertilitatea și ginecologia sunt o știință.”

Publicat: 01 iul. 2019, 22:30 Autor: D. C. News 3

Fosta mare campioana a reusit inca o uriasa performanta, aceea de a ramane gravida pentru a treia oara la 46 de ani dupa ce a pierdut o sarcina in luna a patra.

Monica Iagar este gravida la 46 de ani! Fosta campioana naste vara asta! Monica Iagar este insarcinata din nou la 46 de ani. Ea si iubitul ei, Cristi Neacsu urmeaza sa aiba un copil in aceasta vara.

Fosta mare campioana a Romaniei la saritura in inaltime este gravida in luna a opta si a tinut intreaga sarcina secreta. Reporterii click.ro au aflat de la apropiatii fostei sportive ca in curand aceasta va deveni mama pentru a treia oara. Ea si Cristi Neacsu, fost mare campion la judo urmeaza sa aiba un copil in urmatoarele saptamani.

Supertare! Monica Iagar este gravida iar la 46 de ani

In trecut Monica Iagar a mai fost casatorita cu Cosmin Cernat si au impreuna 2 fete pe Maya (10 ani) si Ayana (16 ani). Monica nu a ascuns niciodata ca isi mai doreste inca un copil si ca i-ar placea foarte mult sa aiba un fratior pentru fetitele ei. In timpul relatiei cu Cristi Neacsu, Monica Iagar a trecut si prin clipe mai dificile dupa ce a pierdut o sarcina in luna a patra.

În vârstă de 46 de ani, Monica Iagăr a mărturisit într-un interviu recent că-și mai dorea foarte mult un copil. ”Mă numesc Monica Iagăr, cred că toată lumea mă știe ca sportivă, dar am venit aici să vă povestesc despre ce am făcut și fac mai departe pentru a deveni mamă. Probabil că se știe că am două fetițe, și atunci când ai două fetițe, vrei și un băiat. Nu contează vârsta, am 46 de ani și cred că vârsta este cea mai mică poblemă, cel puțin pentru mine.

O să spuneți «da, este sportivă»”, dar nu înseamnă că dacă sunt sportivă, sunt și sănătoasă. O luptă care durează de doi ani și sper să fie cu succes”, spunea Monica Iagăr, într-un interviu realizat cu ocazia Campaniei inițiată de Asociația ”Și eu am dreptul să fiu părinte”, susținută de Primăria Capitalei prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

”Am pierdut o sarcină în patru luni și era așa, am zis ok, ca la olimpiadă, lasă că mai mergem săptămâna viitoare, mai concurăm, mai vedem ce facem. Probabil că sunt momente în care cazi și de-a lungul acestor ani, sunt femei care renunță. Nu ai voie să renunți, eu am încercat, până să ajung la o formă finală. Am încercat toți doctorii din București. Toată lumea spunea că infertilitatea și ginecologia sunt o știință. Am zis «dați-mi o soluție».

Mă duc la cineva care îmi dă o soluție viabilă și cu o concluzie clară. Da, probabil că asta m-a și motivat, dar m-a motivat mult pentru că am văzut multă lume care bâjbâie și nu știe încotro să te îndrepte. Face o poveste, o întâlnire, îți prezintă a, b, c, d, dacă vrei îți alegi ce drum vrei, ce linie, te duci acasă și ești nedumerită pe unde să te duci. Dar nu e o luptă, nu e un război. Te războiești cu doctorii, cu știința? Nu. Trebuie să fii optimist, să crezi, pentru că nu ai cum să realizezi”, a mai spus Monica.

Publicat: 01 iul. 2019, 22:30 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă