Quentin Tarantino va fi tata, pentru prima oara, la 56 de ani! Sotia lui Daniella este insarcinata!

Publicat: 31 Aug. 2019, 22:00 Vedete

Vestea a venit de curand, chiar din partea celebrului barbat! Se pare ca regizorul traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotia sa.

Quentin Tarantino va fi tata! In lunile ce urmeaza, celebrul regizor de la Hollywood urmeaza sa simta fiorii de proaspat parinte, alaturi de sotia lui, Daniella Pick. Cea cu care cineastul s-a casatorit cu doi ani de zil in urma este insarcinata!

Quentin Tarantino si Daniella au spus „Da!” in anul 2018, dupa o relatie de doi ani de zile. Acum, aleasa inimii sale, care are varsta de 35 de ani, ii va darui primul sau copil. De asemenea, ambii se afla la prima lor casatorie.

Quentin Tarantino va fi tata!

Quentin Tarantino va fi tata, pentru prima oara, la 56 de ani

Regizorul american va deveni tatic la varsta de 56 de ani. Cei doi au transmis ca sunt „foarte incantati sa anunte ca asteapta un copil”, potrivit revistei People. Tarantino s-a casatorit cu Daniella in luna noiembrie a anului trecut, intr-o ceremonie intima care a avut loc la Los Angeles.

In acest an, la Festivalul de la Cannes, unde s-a aflat pentru a-si prezenta cel mai recent film – „Once Upon a Time in… Hollywood“ – el a vorbit despre marele pas pe care l-a facut, cel de a se insura. „Este un lucru pe care nu l-am mai facut pana acum, de fapt, am asteptat fata perfecta“, a spus celebrul regizor.

Febletea lui Tarantino este o actrita romana, care la numai 14 ani a primit premiul Nichita Stanescu

Quentin Tarantino si Daniella, relatie ca-n filme!

Tarantino si Daniella s-au cunoscut in anul 2009, cand el isi promova filmul „Inglourious Basterds”. Aceasta este fiica interpretului si compozitorului israelian Tzvika Pick. Cei doi s-au logodit in luna iunie din 2017, dupa doar un an de relatie. Marea intrebare, insotita probabil de un inel cu diamant, i-a fost adresata tinerei in Israel.

Petrecerea de logodna a avut loc in luna septembrie din respectivul an, si a fost o reuniune a distributiei din filmul „Pulp Fiction”. Asta deoarece Tarantino i-a invitat pe Bruce Willis, Samuel L. Jackson si Uma Thurman.

In luna noiembrie din 2016, Quentin Tarantino a declarat ca intentioneaza sa se retraga din activitate, dupa ce va realiza cel de-al zecelea film al sau.

Publicat: 31 Aug. 2019, 22:00 Vedete
Pe aceeași temă