Quentin Tarantino a anuntat sfarsitul! Fanii regizorului sunt intristati

Publicat: 04 iul. 2019, 14:01 Autor: Simona Vedete

Regizorul si scenaristul american Quentin Tarantino se retrage din cinematografie.

Quentin Tarantino a anuntat sfarsitul! In urma cu sapte ani, acesta anunta ca vrea sa renunte la filme dupa ce va finaliza cel de-al zecelea lungmetraj din cariera.

Se pare ca totusi s-a razgandit iar retragerea sa se va finaliza mult mai devreme decat si-a propus intial. Al noualea lung-metraj este „Once Upon a Time in Hollywood”, avandu-i ca protagonisti pe cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt si Margot Robbie si se va lansa pin cinematografe pe 26 iulie.

Quentin Tarantino a anuntat sfarsitul

Quentin Tarantino a anuntat sfarsitul

Premiera mondiala a afilmului a avut loc la editia de anul acesta a Festivalului de la Cannes care s-a incheiat la data de 25 mai. S-a aflat in competitie pentru prestigiosul Palme d’Or insa a obtinut doar premiul Palme Dog.

Premiul a fost acordat pentru cea mai buna performanta canina lui Brandy, un pitbull pe care-l detinea personajul interpretat de Brad Pitt. Regizorul in varsta de 56 de ani a spus recent intr-un interviu pentru publicatia GQ ca ultimul film va avea mare succes „poate nu va mai ajunge la al zecelea lungmetraj”.

Decizia de renuntare la cinematografie vine dupa ce s-a decis ca vrea sa se concentreze pe cariera de scriitor si dramaturg. Insa este extrem de multumit de filmul „Once upon a time”, declarand ca este „cel mai personal film al sau”, deoarece este inspirat din anii copilariei sale.

„Once upon a time” este un film de dragoste sau „o scrisoare de dragoste” pentru perioada finala a epocii de aur a Hollywood-ului si un „accesoriu” pentru orasul Los Angeles, unde a crescut.

Publicat: 04 iul. 2019, 14:01 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă