Doliu în lumea filmului! Actrița Ashina Sei a încetat din viață!

Publicat: 15 Sep. 2020, 14:41 Arhiva
Doliu în lumea filmului! Actrița Ashina Sei a încetat din viață!

Este doliu în lumea filmului! Ashina Sei, o actriță celebră în Japonia a fost găsită moartă în locuința ei din Tokyo, luni.

Actrița avea doar 36 de ani. Atât polițiștii, cât și reprezentanții acesteia au confirmat că Sei s-a sinucis. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de fratele ei. Ashina era faimoasă pentru aparițiile în seriale dramă, dar și în filme ce au rulat pe marile ecrane, scrie profm.ro.

Cine e a fost Ashina Sei

Ashina Sei s-a născut în anul 1983, în Fukushima, dar s-a mutat în Tokyo încă din adolescență. Ashina Sei și a găsit imediat succesul ca model. Sei a debutat în actorie în drama TBS  “The Tail of Happiness” (“Shiawase no Shippo”), învingând alte 800 de candidate care au dat probă pentru respectivul rol.

În 2007, a obținut rol principal în drama regizată de François Girard, “Silk,” o coproducție japoneză- canadiană-italiană.

În 2010, a jucat în drama lui Kazuya Konaka, “Nanase: The Psychic Wanderers”, apoi în seria “Aibo: Tokyo Detective Duo”. De asemenea, a dat voce pentru rolul Emily Thorne din serialul american “Revenge.”

Moartea Ashinei este ultima dintr-o serie de sincideri în rândul celebrităților din Japonia, inclusiv a actorului Haruma Miura și a vedetei Hana Kimura.

Publicat: 15 Sep. 2020, 14:41 Arhiva
Pe aceeași temă