Doliu în cinematografie. Kevin Dobson din ”Kojak” a murit la 77 de ani

Publicat: 08 Sep. 2020, 14:43 Arhiva

Este doliu în lumea cinematografică. Actorul Kevin Dobson, cel care a devenit celebru odată cu pelicula ”Kojak”, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani.

Bărbatul a devenit celebru datorită rolurilor sale în seriale precum ”Kojak”, dar și în ”Days of Our Lives”. Conform Adevărul, Kevin Dobson s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani, iar anunțul a fost făcut chiar de către United Veterans Council of San Joaquin County, pe rețelele de socializare. Actorul a fost președintele grupului.

Actorul Kevin Dobson s-a născut în data de 18 martie 1943 și a lucrat pentru Long Island Railroad. În anul 1970, el a debutat în lumea televiziunii cu rolul detectivului Bobby Crocker în serialul ”Kojak”. În serial a jucat alături de Telly Savalas. El a mai jucat și în alte seriale celebre, precum: „The Doctors”, „The Rookies”, „Emergency!“, „Stranded“, „One Life To Live“, „Dark Power“, „Days of Our Lives“, „Hawaii Five-0“ şi „House of Lies“, dar și în lungmetraje, precum „Midway“, „All Night Long“ şi „She’s No Angel“.

A murit Bruce Williamson, fostul solist al formației The Temptations

Bruce Williamson, care a fost pentru mult timp unul dintre vocaliştii principali ai trupei americane de muzică soul The Temptations, a murit în urma infectării cu noul coronavirus, la vârsta de 49 de ani, transmite USA Today.

Cântărețul R&B s-a stins din viață duminică seară, la Mountain View Hospital din Las Vegas, au declarat luni impresarii săi. Williamson a murit duminică seara la spitalul Mountain View din Las Vegas, confirmă managerul său de afaceri, Anta Ealy. El a fost diagnosticat cu COVID-19 la sfârșitul lunii august, spune Ealy, la câteva săptămâni după eliminarea vezicii biliare.

Fiul cântăreţului şi-a exprimat regretul într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare Facebook. ”Nu există cuvinte în lumea asta care să exprime felul în care mă simt acum”, a scris Bruce Alan Williamson Jr. pe pagina sa de Facebook.

Publicat: 08 Sep. 2020, 14:43 Arhiva
Pe aceeași temă