Tragedie în lumea muzicii! A murit Bruce Williamson, fostul solist al formației The Temptations. Artistul fusese infectat cu Covid-19

Publicat: 08 sept. 2020, 11:36 Autor: Elena Arhiva
Tragedie în lumea muzicii! A murit Bruce Williamson, fostul solist al formației The Temptations. Artistul fusese infectat cu Covid-19

Bruce Williamson, care a fost pentru mult timp unul dintre vocaliştii principali ai trupei americane de muzică soul The Temptations, a murit în urma infectării cu noul coronavirus, la vârsta de 49 de ani, transmite USA Today.

Cântărețul R&B s-a stins din viață duminică seară, la Mountain View Hospital din Las Vegas, au declarat luni impresarii săi. Williamson a murit duminică seara la spitalul Mountain View din Las Vegas, confirmă managerul său de afaceri, Anta Ealy. El a fost diagnosticat cu COVID-19 la sfârșitul lunii august, spune Ealy, la câteva săptămâni după eliminarea vezicii biliare.

Fiul cântăreţului şi-a exprimat regretul într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare Facebook. ”Nu există cuvinte în lumea asta care să exprime felul în care mă simt acum”, a scris Bruce Alan Williamson Jr. pe pagina sa de Facebook.

„Te iubesc, tati, mulţumesc că ai fost grozav!

”Te iubesc, tati, mulţumesc că ai fost grozav, mulţumesc pentru că ai fost iubitor, mulţumesc pentru că Ai Fost Cine Eşti… Ne vom întâlni din nou”, a mai spus fiul celebrului cântăreț.

”Regretăm moartea unuia dintre fraţii noştri”, a declarat Otis Williams, unul dintre componenţii originali ai trupei, pentru USA Today. ”Odată ce faci parte din Temptation, rămâi mereu membru Temptation”, a adăugat el.

Williamson a început să cânte în biserică

Originar din California, Williamson şi-a început activitatea muzicală în corul bisericii. El a făcut parte din trupa The Temptations în perioada 2006-2015. Printre hiturile formaţiei se numără ”My Girl”, ”I Can’t Get Next to You” şi ”Papa Was A Rollin’ Stone”, lansate la casa de discuri Motown Records, în anii ‘1960 şi ‘1970.

În anul 1989, formaţia ”The Temptation”a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Publicat: 08 sept. 2020, 11:36 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă