Doi betivi au fugit de politie printr-un lan de grau! Erau morti de beti si cand au fost opriti plangeau si implorau politistul! VIDEO

Publicat: 04 Jul. 2019, 11:29 Viral

Imaginile au devenit virale dupa ce soferul beat a inceput sa implore polististul sa nu-l aresteze desi il urmarise inclusiv prin lanul de grau.

Doi betivi au fugit de politie printr-un lan de grau! Erau morti de beti! Doi barbati din judetul Olt erau rupti de beti si de teama sa nu fie prinsi la volan au fugit de un echipaj de politie care le-a semnalizat sa opreasca.

Pe mai bine de cativa kilometri politistii i-au urmarit pe cei doi in timp ce goneau pe strazile comunei. Politistii si-au dat seama ca este ceva in neregula cu soferul respectiv pentru ca mergea excesiv de tare si ambii barbati din masina erau dezbracati in partea superioara si aveau un comportament ciudat.

Doi betivi au fugit de politie printr-un lan de grau

Echipajul de politie i-a facut semn soferului sa opreasca in dreptul localitatii Draganesti-Olt iar de acolo a inceput urmarirea care s-a sfarsit in mijlocul unui lan de grau in localitatea Coteana. Atunci cand si-au dat seama ca nu mai au nicio sansa si ca cel mai probabil se vor alege cu dosar penal barbatii au inceput sa planga.

„- Ia uită-te la mine!
– Uită-te la dânsu’!
– Ai consumat băuturi alcoolice?
– O bere.
– Şi de ce n-ai oprit la semnalul poliţiştului?
– Nu v-am văzut!
– Cum nu ne-ai văzut, te-am urmărit cu sirenele două localităţi, de ce n-ai oprit?
– Hai, dom’ne, vă rog frumos!
– Suflă în aparat, să vedem dacă ai consumat alcool! Trage aer în piept şi suflă continuu. Suflă mai tare, suflă, suflă! Gata!
– Hai, dom’ne, vă rog din tot sufletul!

– 1 şi 14…
– Sunt nepotu’ lu Puiu Dunărean!
– Tu vezi ce-nseamnă 1 şi 14? Dosar penal!
– Ce scrie aici? Spune, ce scrie aici? 1 şi 14!
– Hai, dom’ne, vă rugăm!
– Ce să ne rugaţi, trebuia să opriţi! Când v-am făcut semnalul, să opriţi!
– Ooovi, ce s-a-ntâmplat, Oviiii….?!“, se lamentează, la finalul filmuleţului, şoferul.

In imagini se vede cum ambele masini se afla in mijlocul unui lan de porumb foarte departe de orice drum de acces iar politistul este extrem de iritat de faptul ca a fost nevoit sa urmareasca 2 betivi pe o distanta atat de lunga. Barbatii in schimb sunt disperati si in stare sa faca orice sa scape, inclusiv sa invoce rudele „sus-puse”.

Publicat: 04 Jul. 2019, 11:29 Viral
Pe aceeași temă