Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima dată!

Publicat: 24 feb. 2020, 14:26 Autor: Elena Vedete
Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima dată!

Quentin Tarantino a devenit tată pentru prima dată, la vârsta de 56 de ani.

Soția regizorului, cântăreaţa şi modelul Daniella Pick, în vârstă de 36 de ani, a adus pe lume un băiețel. „Daniella şi Quentin sunt fericiţi să anunţe naşterea primului lor copil. Băieţelul s-a născut pe 22 februarie 2020”, a declarat un reprezentant al cuplului pentru TMZ. Cei doi încă nu au dezvăluit cum se va numi micuțul.

Tarantino și soția sa au anunțat că așteaptă un copil în august 2019, când un reprezentant a declarat pentru People: „Daniella și Quentin Tarantino sunt încântați să anunțe că așteaptă un bebeluș”.

Quentin Tarantino a devenit tată! Regizorul și Daniella s-au cunoscut în anul 2009, pe când acesta promova filmul „Inglorious Basterds”. S-au căsătorit nouă ani mai târziu, scrie Unica.

Quentin Jerome Tarantino este un regizor de film, scenarist, producător și actor american. Cele mai cunoscute creații ale sale sunt Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill Vol. 1, Kill Bill Vol. 2, Death Proof și Inglourious Basterds.

Filmele realizate de Tarantino i-au adus acestuia premii la Oscar, Globul de Aur, BAFTA și Palme d’Or. În anul 2007, Total Film l-a clasat pe locul 12 în topul celor mai buni regizori din toate timpurile. Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Tarantino și Daniella Pick.

Publicat: 24 feb. 2020, 14:26 Autor: Elena Vedete
Pe aceeași temă