Cristina Cioran a vorbit despre plecarea de la Antena 1. Urmeaza sa intre in concediu si a spus daca se mai intoarce sau nu

Publicat: 04 iul. 2019, 11:41 Autor: Simona News 3

Cristina Cioran i-a luat locul Simonei Gherghe in urma cu cateva luni in rolul de prezentatoare la "Acces Direct".

Cristina Cioran a vorbit despre plecarea de la Antena 1. Inlocuirea s-a facut atunci cand Simona Gherghe a anunta ca intra in concediul prenatal, pentru a se pregati de nastere, si a fost inlocuita de Cristina.

De atunci, Cristina Cioran s-a adaptat foarte usor in rolul de prezentatoare a acestui show si a cucerit publicul, insa luna urmatoarea emisiunea intra in vacanta si la fel si Cristina.

Cristina Cioran a vorbit despre plecarea de la Antena 1

Drama Cristinei Cioran! Tatal ei a murit

Insa fanii se intreaba cine va reveni din toamna pentru a prelua fraiele emisiunii: Simona Gherghe sau Cristina Cioran? Ei bine, nici Cristina nu are un raspuns exact la aceasta intrebare.

„Cu emisiunea intrăm în vacanță în august. Probabil că o să mă duc la sora mea, în Marea Britanie, sau undeva unde e mai răcoare. Nu prea îmi place căldura, deși sunt de la mare, dar la mare e briza cât de cât…

În Grecia îmi place în mai, iunie, în Turcia la fel, în rest, vara îmi place în Anglia, pentru că e mai răcorică, mai cu ploaie, mai cu soare. Și-n Spania e foarte fain, dar tot în iunie, maxim.

Nu știu când revine Simona, trebuie să o întrebăm pe ea, dar în toamnă (…) Eu cred că mă întorc, dar depinde de Simona Gherghe. Să vedem, e discutabil” a spus Cristina Cioran pentru Libertatea.

Astfel, Cristina este optimista si crede ca va reveni la Acces Direct pentru alte cateva luni, insa totul depinde de Simona Gherghe, daca vrea sa mai stea doar cu copilul acasa sau daca vrea sa se intoarca la show-ul ei de suflet.

Si Cristina Cioran planuieste sa aiba un copil in curand cu iubitul ei, Traian Vaduva, cu care are o relatie de peste 9 ani de zile.

Publicat: 04 iul. 2019, 11:41 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă