Andreea Raducan, mama pentru a doua oara. Fosta gimnasta a devenit mama unui superb baietel

Publicat: 17 Sep. 2019, 15:09 News 3

In urma cu o saptamana, Andreea a nascut in secret cel de-al doilea copil pe care il are cu sotul ei, Daniel Tandreu.

Andreea Raducan, mama pentru a doua oara. Andreea si Daniel sunt extrem de fericiti pentru ca a venit pe lume cel de-al doilea copil al lor, un baietel extrem de asteptat.

Cei doi mai au un copil, pe micuta Amira Sophia, in varsta de doi ani, care se intelege de minune cu fratiorul ei si sunt de nedezlipit, dupa cum afirma fosta campioana a Romaniei.

Andreea Raducan, mama pentru a doua oara

Andreea Raducan, gravida a doua oara! Ce sex va avea al doilea copil (1)

„Sunt fericiți, am născut pe 21 august și îl cheamă Andrei Filip. A avut 3.320 kg și 52 de cm. Fetița stă întruna cu el, eu am început deja să lucrez la Federație din nou. Mă bucur că e în zodia Leu”, a declarat Andreea Raducan in exclusivitate pentru Cancan.

Andreea Mădălina Răducan este o gimnastă retrasă, de talie mondială, autoare, jurnalistă și comentatoare sportivă, medaliată cu aur pe echipe și argint la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, multiplu medaliată cu aur și argint la campionatele mondiale de gimnastică artistică.

Andreea Răducan a făcut parte din „noua generație” de gimnaste române crescute să continue tradiția de excelență a gimnasticii românești, și să preia ștafeta după retragerea medaliatelor olimpice Lavinia Miloșovici și Gina Gogean. A început gimnastica la vârsta de patru ani și jumătate, în orașul natal, Bârlad.

În 1996, după ce a câștigat peste 20 de medalii în competiții locale și regionale, a fost invitată să se antreneze cu echipa națională de junioare, în Onești. Doi ani mai târziu a fost selecționată pentru lotul național, și s-a mutat la Deva, informeaza wikipedia.

Publicat: 17 Sep. 2019, 15:09 News 3
Pe aceeași temă