Ce s-a intamplat cu un elev notat cu 4,70 la Evaluarea Nationala. Dupa contestatie s-a intamplat ceva neasteptat

Publicat: 02 Jul. 2019, 14:08 Ciao.ro
Ce s-a intamplat cu un elev notat cu 4,70 la Evaluarea Nationala. Dupa contestatie s-a intamplat ceva neasteptat

Cea mai mare surpriza a avut loc in judetul Salaj, dupa o contestatie care a uluit pe toata lumea.

Ce s-a intamplat cu un elev notat cu 4,70 la Evaluarea Nationala. Elevul de la Scoala Gimnaziala „Lucian Blaga” din Jibou a obtinut nota 4.70 la matematica.

Nemultumit de aceasta nota si considerand ca a fost nemeritata, elevul a depus contestatie iar dupa recorectarea lucrarii s-a intamplat ceva complet neasteptat.

Ce s-a intamplat cu un elev notat cu 4,70 la Evaluarea Nationala

Ce s-a intamplat cu un elev notat cu 4,70 la Evaluarea Nationala

Astfel, nota dupa recorectare a fost de 8,30, fiind o diferenta uriasa fata de prima nota primita de elev, lucrarea lui fiind considerata in cele din urma una foarte buna.

Anul acesta, rezultatele initiale de la Evaluarea Nationala au venit cu note mult mai mici fata de anul trecut, ce-i drept, inainte de etapa contestatiilor, in majoritatea judetelor din tara.

Inainte de contestatii, procentul elevilor cu medii peste cinci a fost de 73,12, fiind cel mai mic inregistrat din ultimii cinci ani, statistica fiind ingrijoratoare.

Perle la Evaluarea Națională 2019. Elevii au inventat cuvinte noi si nu numai: ‘prostește, aburește, fraierește’

Profesorii care se ocupa de corectarea lucrarilor semnalizeaza, ca in fiecare an, perlele pe care elevii care au absolvit clasa a opta le fac la examene. De data aceasta, limbajul folosit de tineri este unul de strada, dupa cum veti observa in randurile urmatoare.

In plus, pe langa perlele pe care cei care nu au invatat le scot, profesorii mai au alte batai de cap. Conform lor, mult elevi nu stiu sa scrie corect gramatical dupa cele 8 clase absolvite 🙂

  • “Originea autorului este o familie, o mamă și un tată”.
  • “Originea scriitorului este continentul scoțian, dar a avut legături obraznice cu președintele Statelor Unite”.
  • “Timpul verbului “a descoperit” este 1908, deci acum 110 ani”.
  • ″În timp ce citeam am adormit şi am visat că pe geam se aruncă în cameră spioni FBI, CIA și de cyber-securitate, curioși ce jocuri am eu prin calculator”.

Vezi mai multe perle AICI!

Publicat: 02 Jul. 2019, 14:08 Ciao.ro
Pe aceeași temă