Casa care tipa te va ingrozi! Ce au gasit politistii la subsol, dupa ce proprietarii i-au sunat de urgenta VIDEO

Publicat: 02 Jul. 2019, 17:28 News 3
Casa care tipa te va ingrozi! Ce au gasit politistii la subsol, dupa ce proprietarii i-au sunat de urgenta VIDEO

O casa in care se aud urlete a bagat spaima in proprietarii ei. Aceasta arata normal si nimic nu prevestea ca ceva ar fi in neregula cu ea.

Casa care tipa te va ingrozi si pe tine, nu doar pe proprietarii ei. Cuplul care a achizitionat aceasta casa din Tara Galilor refuza, efectiv, sa mai intre sau sa locuiasca in ea. Acestia sustin ca au auzit o serie de zgomote pe care nu si le pot explica.

Alan și Christine Tait au inregistrat mai multe fenomene stranii care au avut loc in casa lor. Acestia cred ca, in trecut, ceva straniu si sinistru a avut loc aici. Oamenii legii au fost chemati si ei, de urgenta, si au investigat. Dar cu toate astea, nici ei nu isi dau seama de unde vin tipetele.

Casa care tipa te va ingrozi

Casa care tipa te va ingrozi! Ce au gasit politistii la subsol, dupa ce proprietarii i-au sunat de urgenta VIDEOIn iunie 2019, Christine Tait facea cafea in bucaratie. A inceput sa auda sunete ciudate din casa. Mai exact, era vorba de tipete de femei si de copii. Apoi a inceput sa auda batai in usi si in pereti, dar si barbati care vorbesc in limbi straine.

In urmatoarele saptamani, sunetele au devenit mai dese. Atat ea, cat si sotul ei, au inceput sa fie din ce in ce mai ingroziti. Cuplul a inceput sa auda zgomotele abia la 11 ani de cand locuiau in aceastaa casa. Cei doi au inregistrat tot, pentru a avea dovezi clare ca nu sunt nebuni.

Ce au gasit politistii la subsol


„A fost ca un zgomot de tras de apă mai întâi. I-am spus lui Alan despre asta și că nu mi-am dat seama de unde vine sunetul. Am lăsat telefonul în baie să înregistreze, apoi am auzit o mașină care spăla. Am început să înregistrăm în toată casa și să auzim lanțuri, motociclete pornite, precum și oameni țipând”, a spus femeia îngrozită.

Camera de hotel bantuita! Un barbat a filmat ce se intampla in ea. Imaginile au devenit virale si lumea s-a speriat VIDEO

Cei doi soti si-au dat seama ca zgomotele vin din subsol. Acesta se afla sub bucataria casei. Barbatul a sapat doua canale de 1,5 metri in pereti si a pus echipament de inregistrare. Cu toate astea, pe inregistrari nu apar fenomenele despre care cei doi soti vorbesc.

Casa abandonata in care s-au aventurat niste tineri. Ce au gasit in ea VIDEO

Alan și Christine Tait s-au mutat intr-o rulota si refuza sa mai intre in casa lor. Acestia cred ca locuinta este bantuita si spera ca cineva sa ii poata ajuta sa o curete, informeaza mirror.co.uk.

Sotii au ajuns sa se teama de casa in care locuiesc de 10 ani! Ce se intampla in bucataria lor in fiecare dimineata VIDEO

FOTO: Robert Melen

Publicat: 02 Jul. 2019, 17:28 News 3
Pe aceeași temă