Hamude de la Puterea Dragostei e in doliu! Prietena lui buna a murit

Publicat: 02 iul. 2019, 17:40 Autor: D. C. Vedete

Concurentul de la Puterea Dragostei, emisiunea de matrimoniale de la Kanal D, trece prin clipe delicate. O prietena buna i-a murit.

Hamude de la Puterea Dragostei e in doliu. Prietena lui buna a murit rapusa de cancer. Numele ei este Roxana si suferea de cancer. A fost diagnosticata cu aceasta boala cumplita in urma cu 3 ani. Din pacate, tanara nu avea suficienti bani pentru a se trata de cancer.

Asa ca Hamude de la Puterea Dragostei, care o angajase pe Roxana ca moderator la el in grup, a incercat sa o ajute. Acesta si-a rugat toti prietenii sa doneze bani pentru Roxana. Din pacate, tanara s-a stins din viata.

Hamude de la Puterea Dragostei e in doliu

„După cum bine știți Roxana Elena Cristache este moderator la mine în grup și are nevoie de ajutorul nostru. Viața a pus-o la grele încercări. Ea are cancer la colon, gradul 4 avansat, cu multiple metastaze la oase, glandelor limfatici, plămâni, ovare……povestea a început acum 3 ani. Va rog frumos să o ajutăm fiecare cu cât putem”, scria Hamude pe contul lui de socializare, in urma cu cateva saptamani.

Hamude de la Puterea Dragostei, escorta? Fostul concurent ar fi facut si videochat

Prietena lui Hamude a murit de cancer

Hamude de la Puterea Dragostei e in doliu! Prietena lui buna a murit
Hamude de la Puterea Dragostei e in doliu! Prietena lui buna a murit

Din pacate, Hamude a aflat astazi ca Roxana, moderatoarea grupului sau, a murit.

”Astăzi un suflet bun și frumos s-a despărțit de noi s-a dus acolo sus in ceruri. Roxana noastră! Hamude familly. Astăzi a decedat după cum știți cu toții am făcut o campanie pentru Roxana. Dar din păcate, corpul ei a cedat. Roxana te iubim tu ești îngerul nostru ne va fi dor de tine !!!! Mă bucur că am avut ocazia să cunosc un om minunat ca tine. Dumnezeu să te odihnească”, este mesajul lui Hamude chiar din casa de la Puterea Dragostei.

Hamude de la Puterea Dragostei in imagini rare! Asa arata concurentul show-ului cu mai bine de 10 ani in urma! :O

Publicat: 02 iul. 2019, 17:40 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă