Ianis Hagi, cadou de sute de mii de euro! Performantele sale la EURO 2019 i-au adus un bolid de lux

Publicat: 02 iul. 2019, 16:33 Autor: Simona News 3

Fiul lui Gica Hagi o duce bine pe toate planurile, iar acum se poate mandri cu o frumusete de masina care costa o avere.

Ianis Hagi, cadou de sute de mii de euro! Imediat dupa participarea la Euro 2019, Ianis Hagi a fost recompensat cu un super bolid, menit sa starneasca invidia tuturor colegilor.

Fiul lui Gica Hagi a fost declarat unul dintre cei mai buni jcuatori ai Romaniei la U21, echipa ajungand pana in semifinale la turneul efectuat in Italia.

Ianis Hagi, cadou de sute de mii de euro

Ianis Hagi, cadou de sute de mii de euro

Cand a revenit in tara, Ianis a avut parte de o mare surpriza, fiindca a fost invitat la sediul unei companii care-l sponsorizează pe acesta pentru a i se oferi in dar un bolid de lux, fiind vorba despre un BMW i8.

„Numărul 10 merită o mașină de nota zece. Mulțumim, Ianis Hagi și echipei naționale a României U21 pentru toate momentele frumoase oferite la acest campionat european! Felicitări pentru performanță!”, gasim scris in postarea companiei.

Bolidul la bordul caruia Ianis va putea fi vazut curand costa nu mai putine de 150.000 de euro, o suma deloc mica pentru un tanar de varsta lui.

Pana acum, Ianis Hagi conducea un BMW M140i xDrive, primit in dar tot de la aceeasi companie in martie 2018, care valoreaza 50.000 de euro, mult mai putin fata de noul autoturism.

„La volan sunt responsabil, așa cum sunt și în teren. Trebuie să am grijă în primul rând de mine, la început e normal să învăț mașina, să o simt și o să fie bine. Tatăl meu îmi va da indicații toată viața, am de învățat mereu multe lucruri de la el. Mai ales la condus, o iau ușor, ușor” a declarat Ianis in momentul in care si-a obtinut permisul de sofer.

Publicat: 02 iul. 2019, 16:33 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă