Ce mașini conduc Lino Golden și Mario Fresh! Protejații lui Velea au spart zeci de mii de euro pe ele

Publicat: 17 apr. 2020, 14:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Lino Golden și Mario Fresh sunt doi artiști din România tare iubiți de public, ascultați și respectați! Încă de mici au avut legătură cu latura muzicală și au reușit să câștige foarte repede simpatia publicului.

Dar v-ați gândit vreodată ce mașini de lux conduc cei doi cântăreți? Aflați în topurile muzicale, Lino Golden și Mario Fresh se lăfăie în mii de euro!

De exemplu, anul trecut, Lino Golden și-a vândut Porsche-ul cu 20.000 de euro și și-a cumpărat un Mercedes C Cabrio care a ajuns la 50.000 de euro! Nu i-a adăugat alte opțiuni și nu a tunat-o.

Pe de altă parte, Mario Fresh și-a achiziționat un BMW care a costat nu mai puțin de 30.000 de euro.

Ce mașină și-a luat Mario Fresh!

Mario Fresh se pregateste sa o ceara in casatorie pe Alexia Eram

Desi are doar 19 ani in prezent, Alexiei Eram i se pregateste ceva, iar Andreea Esca va fi soacra mica mult mai devreme decat se asteapta.

Mario Fresh se pregateste sa o ceara in casatorie pe Alexia Eram! Cei doi indragostiti, care formeaza un cuplu de cativa ani, vorbesc foarte deschis despre casatorie si „cerere”, si se pare ca cei doi sunt pe cale sa ofere o surpriza de proportii cat de curand, desi sunt inca foarte tineri.

Amandoi au 19 ani, dar sunt impreuna de 3 ani si se pare ca el deja se pregateste sa o ceara de sotie. Nu doar ca se pregateste, dar Mario si Alexia deja au vorbit despre cererea in casatorie si se pare ca el are deja un plan pentru ca cererea sa fie de-a dreptul exceptionala.

Lino Golden și-a achiziționat o super-mașină!

Publicat: 17 apr. 2020, 14:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă