Mario Fresh se pregateste sa o ceara in casatorie pe Alexia Eram! „Vor fi 16 cameramani! Nici macar nu se asteapta la asa ceva!”

Publicat: 29 mai 2019, 10:50 Autor: D. C. Vedete

Desi are doar 19 ani in prezent, Alexiei Eram i se pregateste ceva, iar Andreea Esca va fi soacra mica mult mai devreme decat se asteapta.

Mario Fresh se pregateste sa o ceara in casatorie pe Alexia Eram! Cei doi indragostiti, care formeaza un cuplu de cativa ani, vorbesc foarte deschis despre casatorie si „cerere”, si se pare ca cei doi sunt pe cale sa ofere o surpriza de proportii cat de curand, desi sunt inca foarte tineri.

Amandoi au 19 ani, dar sunt impreuna de 3 ani si se pare ca el deja se pregateste sa o ceara de sotie. Nu doar ca se pregateste, dar Mario si Alexia deja au vorbit despre cererea in casatorie si se pare ca el are deja un plan pentru ca cererea sa fie de-a dreptul exceptionala.

Mario Fresh se pregateste sa o ceara in casatorie pe Alexia Eram!

Invitat in emisiune la Mihai Morar, Mario Fresh a vorbit despre cat de mult o iubeste pe fiica Andreei Esca si ca a planificat deja o cerere in casatorie de-a dreptul fantastica. Asa cum era de asteptat, Mario nu o oferit niciun detaliu despre cum vrea sa fie cererea, pentru a nu strica surpriza iubitei, dar ceea ce este clar este ca se va intampla mult mai devreme decat se asteptau parintii lor.

„Nu există acum…Cererea în căsătorie o să fie mult, mult, mult mai nebună. Ei i-am zis că nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. N-o să zic aici, îți dai seama. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos (…) Alexia e doar perfectă pentru mine”, a mărturisit Mario Fresh.

Desi Alexia s-a mutat de aproximativ un an la Londra se pare ca distanta nu face decat sa le intareasca relatia: „Ne ajutăm reciproc. Eu mai mult în înnebunesc cu întrebările și nu mai poate săracul. Este foarte respectuos cu mine, e foarte romantic, îmi face tot felul de surprize. Îmi place tot la el”, a spus si Alexia despre el.

Parintii Alexiei sunt foarte bucurosi de relatia ei cu Mario si de-a lungul timpului au facut mai multe vacante impreuna cu intreaga familie „extinsa”.

Publicat: 29 mai 2019, 10:50 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă