Ce mașină conduce celebrul Petrică Mîțu Stoian! A plătit cash 80.000 de euro pe ea! FOTO

Publicat: 16 Jan. 2020, 09:48 Vedete

Petrică Mîțu Stoian este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară. Dar v-ați gândit vreodată ce mașină conduce?

Să fii artist este greu uneori. Dar, cu siguranță, trebuie să ai o satisfacție sufletească în urma muncii pe care o prestezi. Și, evident, satisfacție materială.

Celebrul cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu Stoian și-a achiziționat un bolid de lux! E șofer de peste 20 de ani și nu se lasă mai prejos în față celorlalți cântăreți. Artistul din Oltenia și-a luat un Mercedes GLE 350 de aproape 80.000 de euro, scrie Pandurul.ro.

Petrică Mîțu Stoian a stat în arest

Petrică Mîțu Stoian a povestit un episod mai puțin cunoscut din viața sa. Și anume, faptul că a fost arestat când se afla în armată.

“Mi-a dat permisie 10 zile și eu am plecat la țară și era un singur autobuz care pleca dimineața. Am pierdut autobuzul. Am întârziat din permisie 7 ore, dacă întârziai 4 ore trebuia să anunți, dar nu aveam de unde. În cele din urmă am anunțat, dar persoana căreia i-am spus a uitat să spună, nu știu ce s-a mai întâmplat, ideea este că am întârziat.

Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia. Acolo era sediul arestului. Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabata. Dormeam pe un fel de țambal și cu ranița sub cap. Venea câte un ofițer și îți mânca zilele. Ne scotea pe limba de foc, așa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriș ca pe calea ferată și ne punea în pas de defilare, culcat”, a povestit Petrică Mîțu Stoian, scrie Antena 3.

Publicat: 16 Jan. 2020, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă