Cadou ”fără număr” pentru iubita lui! Ce i-a cumpărat Dorian Popa brunetei

Publicat: 24 Aug. 2020, 14:09 Vedete

Fericire mare în familia lui Dorian Popa! Vedeta i-a făcut o surpriză extraordinară iubitei sale. A băgat mâna adânc în buzunar și i-a cumpărat un bolid de lux.

Dorian Popa și Claudia Iosif, alias ”Babs”, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează unul dintre cele mai stabile cupluri de vedete din țara noastră și muncesc împreună pentru un viitor comun, un viitor sănătos care să le ofere stabilitate. Și cum dragostea e mare între cei doi, Dorian Popa i-a făcut o surpriză foarte frumoasă partenerei sale, și anume un bolid pe patru roți!

”Să o stăpânești sănătoasă!”, e mesajul care apare în dreptul imaginii de pe Instastory. Cu siguranță a primit numeroase felicitări din partea urmăritorilor.

Dorian Popa și-a vândut bolidul

Dorian Popa şi-a luat la revedere de la maşina sa, bolidul pe care l-a îndrăgit enorm. Bolidul pe care l-a vândut Dorian Popa este un BMW X6 în valoare de 80.000 de euro. Cu câteva luni în urmă, Dorian Popa a hotărât că maşina sa nu arată așa cum și-ar dori și a apelat la o firmă de tunning auto pentr a-și schimba întreaga mașină. Rezultatul a fost fenomenal, bolidul acestuia arând ca o navă spațială, așa cum se vede în clipul postat pe Youtube, atunci când artistul a văzut mașina prima dată.

„Pentru ultima oară, dăm numărul jos. O pupăm dulce pe mașchinuță și îi spunem pa-pa: „Să fii fericită și să fii fată bună mai departe”! Mă încearcă un sentiment ciudat. E mașina alături de care am petrecut cele mai multe peripeții, pe care voi o cunoașteți cel mai bine. Trebuie să recunosc că mă încearcă așa o emoție…parcă plec la facultate și o las pe mamișor acasă”, a zis Dorian Popa.

Publicat: 24 Aug. 2020, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă